Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlelog - co jest nie tak?

BuBusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zainstalowałem już BF3 no ok włączam grę przekierowuje mnie na strone battlelog'a. No ok. Wpisuje e-mail i hasło. Bum nieprawidłowe hasło lub e-mail. W Origin wpisałem e-mail z hasłem złe hasło lub e-mail. Wpisuje w Origin nazwe użytkownika i hasło wszystko jest dobrze. Co jest, e-mail jest dobry, ponieważ przyszła mi wiadomość że zarejestrowałem się na Origin. Bardzo proszę o pomoc, iż jeszcze dziś chce uruchomić BF3.

Opublikowano

Ehh waliłem się nieźle. Założyłem konto na Origin z tym samym e-mail co mam konto na EA. I teraz jak wpisuje passy do tego konta to mnie łączy i na koncie EA nie ma tej gry. Muszę jakoś odinstalować grę z tego konta i zainstalować na konto EA. Możliwe jest takie coś?

Opublikowano

No ale ja założyłem na Origin nowe konto i z e-mail który jest na koncie na ea i nie wiem dlaczego poszło i się jakby bugneło. Musze usunąć grę z Origin, żeby zrobić dobrze ale się nie da, więc będę musiał kupić new BF3... Teraz bugneło mi się coś na ea.pl bo jak się loguje to tylko odświeża mi stronę i nic ^^

Opublikowano

Ja bym lepiej na twoim miejscu nie kombinował, tylko walił od razu do supportu, możesz sobie ostro nasrać taką zabawą z kontami, a tam są ludzie, którzy są w stanie ci pomóc.

Opublikowano

Hmm ok. Odpisują w 24h, ktoś może pisał i powie za ile dostał odpowiedź i czy dostane komunikat, że odpowiedzieli mi na pytanie?

Opublikowano

Wydaje mi się, że dadzą ci klucz, jak zobaczą, że nie możesz grać. Support z EA jest naprawdę dobry i przyjazny, może po prostu nie ma chwilowo osoby, która mogłaby ci pomóc.

Opublikowano

Oby. Tak chciałem grać w BF a tu ogromny problem zresztą się tego spodziewałem :P

@edit

Czy przyjdzie mi potwierdzenie na e-mail, że odpowiedziano na moje pytanie?

Opublikowano

Tak, przyjdzie, a spróbuj w origin zrobić "zapamiętaj hasło" , następnie wyłącz origin i odpal grę przez .exe, ja tak robie i nie muszę wpisywać loginów i nie loginów w battlelogu i giatara, a przez battleloga ręcznie nie zawsze mi wchodzi

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Ok zobaczę i dam edit'a.

@edit

Twój sposób nie działa. Nacisne zapamiętaj mnie, zaloguje się, wyłącze origin, włącze grę przez .exe to włącza mi sie origin i loguje się sam po czym wchodzi na stronę battlelog.

Opublikowano

Mam dokładnie ten sam problem. a Kiedy zalogowałem sie koncie EA innym, to okno origin wygladało zupełnie inaczej mam ten sam problem napisałem do supportu ale odpiwiedzi nie ma

Opublikowano

@BuBusio

Nie koniecznie... :)

Oni mają chyba czas do 24 lub 48 godzin.

A tak z innej mańki... masz płytę czy keya z allegro ?

veteran-icon-bf2.pngveteran-icon-bfbc2.pngveteran-icon-bf3.pngveteran-icon-bfheroes.pngveteran-icon-bfp4f.png

Gawrosz-PL.png

Opublikowano

Ja mam Limited Edition z Gram.pl wysłałem 3 dni temu i nic. może zły email. Pisałem na [email protected]

Ale dostałe odpowiedz, że dotarła ale nie mogłem jej zobaczyć na stronie w linku bo był error. Nie wiem co robić. Chciałbym przenieść ten kod i kody specjalne uzbrojenia na drugie działające konto. Wie ktoś jak to zrobić?

Opublikowano

ja mam Gre z Empiku PRzed premiera :) 2 gry 2 1 pudęłku :D i bron za free w multi :D

I edycja kolekcjonerska :D

czyli + BAd company 2

i all smiga

xdede.png

by Wesołek

Opublikowano

Dobra pogadałem z tym angielskim EA i wszystko jest git. Temat do zamknięcia. Dalsze posty będę odbierał jako spam. Dziękuje za pomoc dla all.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...