Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q/P]Noob, a początkujący gracz z niskim skillem.

Sullyer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć, grając dzisiaj w War Rocka(łatafak?) Combat Armsa (rundka Elimination, staty 18/13 - słabo, ale gram od tygodnia), natrafiłem na Niemca (kolo miał dosyć wysoką rangę), którego praktycznie "jechałem jak chciałem". On zaczął mnie wyzywać od hackerów, cheaterów, wmawiał innym że gram na jakiś dopalaczach do gry. Kazał mnie kicknąć i groził reportem - nawet już to chyba zrobił. Moje pytania brzmią tak: czy mógł mnie nazwać cheaterem, skoro nie używałem cheatów?, czy mogę dostać za to bana? (1/4 moich killi, to kille tego Niemca)

No tak, ale teraz nachodzi pytanie, czy można mi uwierzyć - to otóż tak, nie lubie grać na cheatach (wiem, to nie wystarcza, przecież z cheatami nie ma frajdy z gry, to po co mam je używać?)

Edytowane przez Sullyer.
Opublikowano

Nie masz czego się bać, jeśli grałeś czysto to bana nie dostaniesz, noobek może sobie płakać, on tylko cię straszył.

Opublikowano

Jeśli nie grasz na hackach w Combata to nie dostaniesz.... Nexon przeskanuje ci kompa i tyle.

"Przeskanuje ci kompa" - okej, okej całego kompa od razu, czy tylko Combat Armsa?

Opublikowano

Omg, nie dostaniesz bana jeżeli grasz czysto...

Gdyby mnie mieli banować za każdym razem kiedy ktoś wyzwie mnie od cheata to już dawno bym miał kilka - kilkanaście tysięcy kont :)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

No to powiedz mi, skąd oni mogą wiedzieć, że gram na czysto?

Po 1 masz chyba antycheata? Każdy cheat zostawia logi.

Po 2 zeskanuję ci kompa tzn. wyszuka czy nie masz żadnych hacków do CA lub injectorów.

Opublikowano

Człowieku nie przejmuj się .

Wiem jak to jest.Mnie najbardziej boli jak gram na QR mam staty 20 killi i wywalają mnie w ostatniej rundzie za hacki choć ich nie mam .

Tak się dzieje gdy jesteś od nich lepszy.

Co do czego takiego kolesia co ma wyższy rank możesz zaraportować jeżeli masz dowody .

Mnie tak raz wywalił niemiec z serwa i all walnęli f5.

Zaraportowałem koleś zamiast dostać bana za Abus na 15 D dostał perma za pover leveling ;x

9368_gold.png

Specjalista
Opublikowano

słuchaj bana nie dostaniesz nawet jak on Cie zreportuje (w co wątpie, bo nie będzie miał wystarczających dowodów)

a z tym skanowaniem to powolutku, nexon do tego nie taki skory, logi Ci sprawdzą to max, btw. skana to hack shield robi

większość niemców kupi sobie nx i myślą że są niedopokonania, zwykłu płaczek i tyle, olej go

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

właśnie stąd wiedzą kogo mają zbanować...:) Nexon na swoich serwerach ma wszystko jak na tacy...wie co masz na kompie...chociaż większość myśli,że to nie prawda...otwórz sobie ten program to zobaczysz jak oni dochodzą po nitce do kłębka..fakt-ciężka i monotonna praca tak każdemu sprawdzać takie coć..ale na bank to robią ;)

ehh.:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...