Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciągle rozwijam mój save :)

Sylied

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogolonie nie jestem pewny czy robisz to bez wspomagaczy gdyż watpie zebys tyle glowstone uzbieral.A jezeli juz bez sensu tyle go zluzywac bo nie jakas nie estetycznie to wyglada.

Ogolonie nie jestem pewny czy robisz to bez wspomagaczy gdyż watpie zebys tyle glowstone uzbieral.A jezeli juz bez sensu tyle go zluzywac bo nie jakas nie estetycznie to wyglada.

Może to jest save/serwer do prac ogólnie estetycznych?Może ma 2 save na ktorym gra normalnie?Się myśli członku nieludzki :D

[url="http://www.mpcforum.pl/topic/591052-zapowiedzneverius/"][img]http://www.downloadclient.pl/prezka/animacja.gif[/img][/url]

Opublikowano

Dobra...Czekam na twoj save napewno bedzie super extra i wgle

Zrob to sie posmiejemy

No wiesz mój by napewno wyszedł lepiej :)Bo ja jak się za coś zabieram to robie to porządnie.A na twoim save nic nie jest twojego prócz domku...

legav.png

Opublikowano

No wiesz mój by napewno wyszedł lepiej :)Bo ja jak się za coś zabieram to robie to porządnie.A na twoim save nic nie jest twojego prócz domku...

No to masz 2 dni i cos wstaw cwaniaczku ; /

Opublikowano

Ładny save ale wydaje mi się że TooManyItems.

Wiesz co ja myśle że on tego na pewno nie zebrał.Może nie wszystkiego ale naprzyklad glowestone 0.o Jestem w 100% pewny ze go calego nie wydobyles i dodales sobioe go jakims wspomagaczem.

Opublikowano

Lepiej jak go skończy, niż wstawiał coś takiego ja Ty "zbudowałeś".

Lubisz To

troloh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...