Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio wpadł mi do głowy pomysł, aby wrócić na PL'a. Nie gram tam od czasów, gdy ceny zaczęły gwałtownie rosnąć (grałem za czasów, kiedy Aura kosztowała maksymalnie 2kk). W związku z tym w mojej głowie rodzi się kilka pytań.

Grając surą WP od 0 (tj. 1lvl, 0 eq), posiadając 1kkk, co mógłbym za to kupić i na ile by mi to starczyło?

1. Czy mając budżet 1kkk, byłbym w stanie kupić FMS+9 śr 25+, Zbroję na 34+9, Hełm na 21+9, Tarczę na 21+9 i ewentualnie jakieś itemy z PŻ? Kompletnie nie orientuje się w cenach.

2. Czy warto w ogóle grać na PL?

3. Jaki serwer byłby najodpowiedniejszy pod względem cenowym i atmosfery?

4. Możliwa jest na PL gra bez IS'u?

5. Ile kosztuje Czarowane Ostrze?

Jeżeli będę miał więcej pytań, to nie zawaham się ich zadać:)

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Opublikowano

Radzę grać na s25 :> Ceny są najmniejsze.

Budżet który podałeś powinien Ci starczyć na kupienie tych itemków na tym serwerze :)

Na innych serwerach jest coraz drożej :P

Opublikowano

Tyle , że na s25 1kkk allegro bądź inna strona cena kupna 10kk wynosi 25zł a inny serwer cena kupna yang 100kk wynosi 25 zł. Wiec nie polecam s25 jak chcesz zakupić kase. Polecam s13/s19: )

55870180794822757523.png
Opublikowano

1. Czy mając budżet 1kkk, byłbym w stanie kupić FMS+9 śr 25+, Zbroję na 34+9, Hełm na 21+9, Tarczę na 21+9 i ewentualnie jakieś itemy z PŻ? Kompletnie nie orientuje się w . Raczej Nie

2. Czy warto w ogóle grać na PL? To zalezy od Ciebie

3. Jaki serwer byłby najodpowiedniejszy pod względem cenowym i atmosfery? s25

4. Możliwa jest na PL gra bez IS'u? Nie :D

5. Ile kosztuje Czarowane Ostrze? Nie wiem

Opublikowano

1. Czy mając budżet 1kkk, byłbym w stanie kupić FMS+9 śr 25+, Zbroję na 34+9, Hełm na 21+9, Tarczę na 21+9 i ewentualnie jakieś itemy z PŻ? Kompletnie nie orientuje się w cenach. Nie

2. Czy warto w ogóle grać na PL? Możesz sprzedać konto jak Ci się znudzi gra, czyli tak :)

3. Jaki serwer byłby najodpowiedniejszy pod względem cenowym i atmosfery? s25

4. Możliwa jest na PL gra bez IS'u? Do 70lvl na pewno :)

5. Ile kosztuje Czarowane Ostrze? Nie wiem :(

1356721310-U739101.png

Opublikowano

1. Czy mając budżet 1kkk, byłbym w stanie kupić FMS+9 śr 25+, Zbroję na 34+9, Hełm na 21+9, Tarczę na 21+9 i ewentualnie jakieś itemy z PŻ? Kompletnie nie orientuje się w cenach.Może ale ciężko będzie

2. Czy warto w ogóle grać na PL?Nie opłacało się , nie opłaca się u nie będzie opłacało się

3. Jaki serwer byłby najodpowiedniejszy pod względem cenowym i atmosfery? Cenowym to s25, a atmosfery to żaden chyba że lubisz towarzystwo botów i noobów

4. Możliwa jest na PL gra bez IS'u? Nie

860331433165800174608.png

Opublikowano

1. Czy mając budżet 1kkk, byłbym w stanie kupić FMS+9 śr 25+, Zbroję na 34+9, Hełm na 21+9, Tarczę na 21+9 i ewentualnie jakieś itemy z PŻ? Kompletnie nie orientuje się w cenach.

2. Czy warto w ogóle grać na PL?

3. Jaki serwer byłby najodpowiedniejszy pod względem cenowym i atmosfery?

4. Możliwa jest na PL gra bez IS'u?

1. Ta

2. Opłaca się - chodzi o to że zawsze sie opłacało jak nie ma botów to moze duze ceny ale ty za takie bedziesz sellał ;)

3. Aktualnie gram na S3 Obsydian i ludzie wyzywają że tam grają pajace i zera - a tu nawet całkiem miło.

4. Tak - silna wola :D

5. Zależy gdzie ;)

PJONA !

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

1. Tak oczywiście:)

2. Jeśli nabijesz duży lvl to możesz go sprzedać wiec jest zarobek:]

3. Polecam Obsydian:D

4. Oczywiście że się da chociaż uważam ze jak masz powyżej 85 lvl to raczej się nie da:(

5. Zależy na jakim serwerze prawie na każdym jest inna cena:]

Opublikowano

1. Tak napewno!

2. Tak zwłaszcza, że dodadzą system zwierzaków ;]

3. Feniks

4. Jest możliwa

5. Bardzo mało!

Kiedy pytają mnie... Czy zaloże im serwer metin... Odpowiadam Nie!

Lubię to!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...