Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ściągnołem sobie wczoraj nową wersje bota i klapa nie działa. gdy wejde do gry ustawie mu skrypta daje start bot i stoi w miejscu raz wyskoczył mi taki błąd ''error not found". ustawiłem mu tam misto ht ale dalej nic pmocy!!!!

Opublikowano

ustawiłeś mu radiatus? bo może masz 0 i dlatego nie che atakować

@Down: wydaje mi się że twoja wypowiedź jest zbędna w tym temacie.

Opublikowano

Może tam gdzie są 2 okienka przy radius wciśnij script ... a nie to drugie bo wtedy ustawiasz położenie gdzie ma bot expić i jest to położenie gdzie wskazany jest script:P

Admin Cienia
Opublikowano

Po pierwsze nie podałeś bota, gdybyś napisał chociaż w odpowiednim dziale było by wiadomo o co chodzi..

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Kurwa dziwki pierdolone jebane chuje kto tu nie umie pisac a co do bota to was pierdole jak wasze stare nic nie umiecie kurwa doradzic chuje wszystko co pisaliscie zmienilem kilkakrotnie i co ? i gowno na waszej klacie

Opublikowano

Wypierdalaj z tego forum i popierdalaj w tibie tam to ci kurwa Bróóklyn i backflip pomoze bot.. gowno to ty masz w glowie dziecko, D&G zbanuj go bo mnie glowa zaczyna boleć/

sygna1o.jpg

Opublikowano

hahaha moze ta postac tam to jeszcze twoja? opieka spoleczna ci ja na allegro kupila btw to ty bana mozesz dostac za twarz a pozatym chodzi mi o to ze bot nie wychodzi z miasta a te jebane cwele pisza mi zebym hunting dal no qrwa mac zalamac sie idzie

Opublikowano
hahaha moze ta postac tam to jeszcze twoja? opieka spoleczna ci ja na allegro kupila btw to ty bana mozesz dostac za twarz a pozatym chodzi mi o to ze bot nie wychodzi z miasta a te jebane cwele pisza mi zebym hunting dal no qrwa mac zalamac sie idzie

Po pierwsze wiesz troszkę kultury bo zachowujesz się jak byś stał pod budką z piwem i był juz po paru

Po drugie jak bys napisał jaki bot to może ktoś by Ci pomogł ale Ty pewnie nie czytasz tego co piszą do ciebie

Po trzecie jak Ci się tu nie podoba to nikt Cię tu nie trzyma ani nie każe pisać/czytać postów bo jak masz pisać takie bzdury to lepiej odejdź bb

Opublikowano

moja rada to zainstalowanie na nowo bota

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

Czytam ten temat.. i musze napisac (inaczej bede chory) , ze to Ty jestes zjebanym noobem mino15, bo jezeli chcesz pomocy, a wyskakujesz z takimi wulgaryzmami, to zapomnij ze ktos kiwnie palcem w Twoim kierunku. Zal.EU

Wiem, ze to spam, ale nie mogłem sie powstrzymac.

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

mino wysłałeś 4 wiadomości i dopiero wiadomo o jakiego bota chodzi ... a to powinno być umieszczone w pierwszym poście ...

to tak jakbyś powiedział że masz problem i na tym koniec ... bo każdy bot jest inny, więc po wypowiedzi w twoim pierwszym poście nie dało sie pomóc

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...