Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Power level na vip hack'u game anarchy

McGrasus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w nazwie tematu, czyli jak szybko wbijać exp na vip hack'u game anarchy. Ponieważ jutro kupuje sobie odrazu z rana i chcialbym wbić MSG od SSG 3 do nocy.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Grasz Bombing Runga i Lifetankerem nabijasz sobie kille, pamiętaj aby nie za szybko bo cię złapie Crash :)

Opublikowano

Grasz Bombing Runga i Lifetankerem nabijasz sobie kille, pamiętaj aby nie za szybko bo cię złapie Crash :)

nic dodać nic ując-lepszego sposobu na nabijanie expa szybkiego nie znajdziesz w tym hacku... ;)

tylko nie pisz później tematów tutaj dlaczego zostałeś zbanowany skoro grałeś na vip hacku, jeżeli ktoś "przypadkiem" zobaczy na Twoim profilu na stronie CA np. 7.000 unbl+ a 200 multikili :)

pozdrawiam.

ehh.:)

Opublikowano

Graj z kolegami FT.

Używaj wtedy Telekilla a przy tym wyjeb w kosmos ;)

Znaczy weś jump i tam chyba F10 zawisasz w powieterzu ;)

Potem użwasz ghosta ;)

Wywalasz se flame , m32 incediary i innym też stawiasz medy i lecisz xD

Powinno być raczej LifeTaker a nie tanker ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Hmm kupujesz speca na 7D,respisz sobie hornety,turrety i m32.

Exp jest boski :D

Kolega miał Vipka i spawnował mi turrety i hornety.

Na 2LT4 miałem po 1% czasami nawet więcej za grę :D

Jeszcze jak bym miał exp passy to miodzio :D

9368_gold.png

Opublikowano

@up.

Z całej gry ft pójdzie max 2k expa, więc ft chyba sie nie opyla.

Mi chodzi o QR nie ft.

Ft za długo się gra.

9368_gold.png

Opublikowano

tak, to wg mnie najlepszy exp idzie na QR i tam tez powinieneś grać z VIP hackiem, "zrespisz" sobie hornety, m32 i zombie nie mają szans

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Chciałbym tutaj jakiś dobry sposób żeby czasem nie wyjebać combo w kosmos bo wtedy banik. Najlepiej jakąś gre na fireteam bo z np. Jakieś z graczami to mi wyjebie kd. Więc powiedzcie mi tu który z tych sposóbów jest najlepszy do expa i żeby nie marnować za dużo czasu.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

No to tak:

Bombing Run - dużo expa, długo grasz i nabijesz duże KD

QR - dużo expa ale jak wyjebiesz z 1000 Hornetów 100% kick

FT - średnio expa ale Combo będzie duże.

Opublikowano

Omek tym kolegą byłem ja? :) Heh dobrze się grało nie? Weź graj ze znajomym jakimś załatw Sobie speca i tak jak omek mówi my tak robiliśmy w dzień 40 k expa a normalnie z 5 waliłem :) (graliśmy jakieś 5-6 godzin może) a jak ty chcesz od rana do wieczora to np powiedzmy 12 godzin = około 100 k expa to może byś Csm2-3 wbił

Hmm bym ci pokazał jak my gralismy za to na 100% bana nie wyłapiesz bo rzucasz 4 hornety (na nie nabijesz jakieś 2 zombi może 1 ) Turret kawałek dalej żeby trzymały na tych hornetach i m32 dobijasz , a jak zabraknie amo w m32 wyjmujesz miniguna , Graj bez unlimited amo bo zaś srać się będą ile masz naboi w m32 (raz mi się pytali^ ^)

@omek

hehe spoko na ca ci napisze ;) może po 20 kupie , ale jutro chyba kumpel kupi na dzień więc może pogramy ;)

///Jak kupisz Vipsa pisz mi na GG :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Specjalista
Opublikowano

a ja mam dla Cb idealne rozwiązanie: idź na rec rules i graj tam QR z life takerem

nie bedzie dużego KD bo się nie liczą kille, a i unb+ też nie będzie bo z tego serva się nie liczą, kup sobie exp passy i lecisz

najlepiej z kolegami, dużo killi zrobisz to 2lt jednego dnia wbijesz

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

A ten life taker to przypadkiem nie jest jakby zwykły telekill? :D

i nie wyłapie za to bana?

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Ja polecam blood money nabijaj se unb+++ albo wez 4 kolegow niech zrobia nowe konta dla 4fun potem na blood money i nabijasz se 100+ unb i expa masz good koledzy musza byc zeby nie zraportowali :)

Opublikowano

@Up Porypało ??? +40000 unb.

Przecież każdy kto spojrzy na staty "Hacker" a za KillStreak banned.

Nie polecam , chyba że to dla jaj to inna sprawa.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kurde, jak chcesz grac na haku to graj ale graj ostrożnie a nie tak jak większość cziterów...

Po co się męczyć z wbijaniem lvl gdy wszyscy wiedzą że masz haka...

Jakiś cwel się znajdzie i ci da report po 2 miechach dostaniesz bana i się skończy przygoda z CA...

Znajdź jakiś klan albo zrób go sam, zaproś przyjaciół i graj z nimi ft ( nie rób combo powyżej 50 to konto będziesz mieć długo dłużej... )

76561198090890807.png

Opublikowano

Ja polecam blood money nabijaj se unb+++ albo wez 4 kolegow niech zrobia nowe konta dla 4fun potem na blood money i nabijasz se 100+ unb i expa masz good koledzy musza byc zeby nie zraportowali :)

Co do Blood Money nie graj tego bo kille nie liczą się tam tylko złoto jakie doniosłeś:)

Opublikowano

@up

dokładnie... tam tylko złoto...

graj QR ;d ja na noob koncie grałem dzisiaj to po 1500-2k expa za gre wpadało..bez expassow...;)

Opublikowano

Okej moj sposob to grac LMS z kolega ktory tez ma vipa i nabijacie na przemian po 100killi az do konca 8k expa na 3 rundy :D

za 3 rundy 8k expa ? coś nie chce mi się wieżyć..chyba za 9 czy za 8...

PS.

sygnatura kolesia z forum Ca ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...