Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Crystal Metin

Janu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

nie pospieszaj go;d

//Matzar - 5% za spam.

Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawo !;p

4131418047e339866649.jpgRazem wygramy !<3

• Odpowiedzi 267
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę że jakieś dziecko neo zaczeło tu srać. Fantom33 leci raport ale to już sie pewnie domyśliłeś, nie oczerniaj ludzi bez podstawnie i naucz się pisać. jannu dobrze napisał chodziaż.

Opublikowano

Janu dajcie patcher bo zagral bym a clienta bede pobieral przy moim laczu z 2 dni

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Widzę że nie dostosowaliście się do prośby mojej i wieśka(wiesiekex), dlatego też temat zostanie zamknięty aż do startu serwera, w celu uniknięcia zbędnego spamu na forum.

Opublikowano

serwer ma byc dzis o 19. Nie spamować bo znowu zamknie temat, a tak będziemy mieli dokładniejsze info od Jana

sygna.png

Opublikowano

Serwer startuje dzisiaj miedzy 19-20. Proszę nie spamować jeżeli nie masz czegoś ważnego do napisania to nie pisz, albo napisz mi na PW. Zapraszam na serwer i życze miłego dnia.

Opublikowano

Nie piszcie postów typu "No to czekamy, fajnie czekam na serwer" bo to też liczy się jako SPAM. Możecie zadawać tylko konkretne pytania na temat serwera autorowi zapowiedzi, a nie spamować bez sensu.

Opublikowano

off... nie moge się zarejestrować:-( a mial byc on wczoraj......

//Matzar - 5% za spam. Czytać nie potrafisz?

Serwer startuje dzisiaj miedzy 19-20. Proszę nie spamować jeżeli nie masz czegoś ważnego do napisania to nie pisz, albo napisz mi na PW. Zapraszam na serwer i życze miłego dnia.

Opublikowano

stachu, janu wyraznie napisał ze reje zostanie otworzone przed startem serwera wczoraj nie ruszyl wiec dzis otworzą okolo 19

zbieram +++++

Opublikowano

reje nie dziala ;/

Start niby ma byc dzis o 19, tak na forum Crystal pisza

Na serwerach mozna mnie znalezc pod nickiem:

- Husam

- HusamPL

Opublikowano

of eh zal.

Opublikowano

Dobra. Skończcie spamić. Zadawajcie konkretne pytania a nie nawalacie w kółko to samo.

Janu zapomniałem się zapytać czy będą jakieś NOWE rajdy, i czy NOWE eq będzie ewentualnie dropiło z bosów na tych rajdach lub za ich wykonanie? To byłby Ciekawy pomysł.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Gratuluję tych od xata. Banują ponieważ cytuje " Znudziła mi się rozmowa z tobą" napisał to twój kochanek.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Specjalista
Opublikowano

@abbe nie zwracaj uwagi na tych idiotów, jeden banuje drugi daje un-bana na tym pseudo xacie.Nie ogarniaja i tyle.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

S[rawa wyjaśniona. Mam nadzieję chłopcy ogarną troche. Porozmawialiśmy i koniec.

Ps. Roy wbij na tsa rs51.teamspeak.pl:1500 ;p

Opublikowano

Prr. Wulgi były po banie ;p więc ogarnij. Wyjaśniliśmy to sobie. Koniec spinek na MPC, ja antyreklamy nie mam zamiaru robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...