Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Crystal Metin

Janu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 267
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ładna gapa, zaraz to poprawie. Nasz klient był po prostu robiony na bardzo starym kliencie pandory i kolega pewnie zapomniał ten napis zmienić.

Opublikowano

Zupełna nowość, Pogańskie duchy to pradawne istoty, których jeszcze nikt nie widział. Duch połączony z naszą zbroją unosi się nad nami, chroni nas i wspiera w walce. Ich szerokie ramiona i potężne dłonie pozwalają na kruszenie ludzkich czaszek niczym orzechy. Są zupełnie nowe dlatego nikt jeszcze nie wie jaka siłę mogą posiadać. Jedno jest pewne jak widzisz ducha unoszącego się nad graczem to wiej gdzie pieprz rośnie.

Według mnie totalna przesada, Myśleliście jak wbije 200 osób do miasta z takimi duchami nad głową ?? nic nie bedzie widać!

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Witam!

Z chęcią zagram w końcu ktoś się postarał i pamiętał też o postaci szamana. Macie może TS3 ? jeśli tak prosił bym o udostępnienie

5as7ix.jpg

Opublikowano

Co Ci skrzydła przeszkadzają? Chociaż coś innego a nie w kółko te same itemy, te same wyglądy postaci,te same lamenty dzieci neo. To się już przejadło... Komu się chce od nowa grać na serwerze na którym musi zrobić dokładnie to samo co na poprzednim i czekać na cud aby nie było takich samych bugów...

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

oj zapewniamy że bugów nie będzie ;]

a poza tym 6/7 skrzydła blizny i wgl to wszystko jest dodane dla zwiększenia ilości graczy...

Chcemy aby ten serwer to było coś nowego!

Bo powie mi ktoś szczerze po co grać na takim serwerze jak inne? praktycznie takim samym ? ;]

ESTAVIA.PL

Opublikowano

czy będą jakies beta testy na test servera jak tak to zgłaszam się na testera

Raczej nie będzie.

Opublikowano

Hmm pomyślałeś o tym że jak w m1 będzie tych zbroi z duchem okolo 30 to w m1 nie bedzie nic widac;f

Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawo !;p

4131418047e339866649.jpgRazem wygramy !<3

Opublikowano

Czyli ducha bedzie mozna miec tylko w 1 specjalnej zbroji czy w kazdej?

Jak bedzie mozna go zdobyc?

Co z biollogoem? czy ulepszacze i kamienie dropimy czy u mpc i co ile biolog?

Jakby co 1s to nie bylo by zle, edytowane nagrody itp/

Na 100% zagram, nie moge sie doczekac ;d

Na serwerach mozna mnie znalezc pod nickiem:

- Husam

- HusamPL

Opublikowano

Czyli ducha bedzie mozna miec tylko w 1 specjalnej zbroji czy w kazdej?

Jak bedzie mozna go zdobyc?

Co z biollogoem? czy ulepszacze i kamienie dropimy czy u mpc i co ile biolog?

Jakby co 1s to nie bylo by zle, edytowane nagrody itp/

Na 100% zagram, nie moge sie doczekac ;d

Tak, ducha nie będzie można sobie dać do jakiej się chce zbroi tylko trzeba posiadać odpowiednią zbroje.

Opublikowano

Czytajcie wszystkie posty, pisałem juz ze 6-7 bon nie jest jeszcze pewny a jak sie pojawi to na 100% nie bedzie mial silny przeciko ludziom.

Sorki ale nie chciało mi sie czytać all przeczytałem pierwsza str i swoja wiadomością mnie pocieszyłeś teraz napewno zagoszczę na serwie tylko czekać do 11 ;d

Mam nadzieje ze bedzie wmiare duzo ludzi grało ;p

(To może zrób ankiete czy maja być czy nie a jak tak to jakie bony)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...