Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pragnę dla was przedstawić jedną z nowości, która wkrótce pojawi się w świecie NosTale.

Są to wielbłądy:

wielbdykubixscreen.png

Pozdrawiam

~KubiX

Wypowiadajcie się na temat wielbłądów.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Dla graczy może fajne :)

Ja graczem nie jestem. Dlaczego? Wydaje mi sie,że ta gra jest bardziej dla dzieci :( Ta grafika i taka troche przygodowa.

Ale jak komus sie podoba to prosze bardzo.

A co do wielbłądów to nawet nawet wyglądają :D

sygnatdy.png

Opublikowano

Hmm muszę powiedzieć że nawet spoko :P tylko szkoda że all z NM :/ Mogli by zrobić jakiegoś mounta (zwierzę do jeżdżenia) np. w misji i po zrobieniu misji dostaje się go na stałe ;p

"Mówiąc zazwyczaj, mamy na myśli zawsze, które zazwyczaj się sprawdza."

spiderew.gif

princeofpe1rsia.png

Opublikowano

@Up w nostale jest zbyt duża komercha, aby mogli za darem dawać "transportery",

@top nic ciekawego tylko następny odgrzewany kotlet który ma przynieść kilka mln ojro zysku...

Opublikowano

Ja tak samo jak Usama, wolałbym jakiegoś latającego smoczka czy coś w tym stylu.

Oczywiście ten wielbłąd da wiele pieniędzy i z tego będą się cieszyć ^^

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

Na polskim to będzie kolejny transport w NM, a w korei za ok. miesiąc będzie można na nim jeździć za pomocą zwoju pojazdów (Kto gra ten wie o co chodzi)

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

słabe pewnie znowu dadza boty do nosmarketu...

hehequb.png

..................................................................................................................

Opublikowano

Jedyne co może być dobre to jak będa dodawac do NM tego wielbłąd do dodadzą też pewnie HapyHour do NM

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Wg. mnie to juz dodawanie wielblada jako pojazd to juz kompletna zenada. Niewystarczylby im tygrys? Po co komu wielblad, "pojazd" jak kazdy inny, nic niewnosi do gry, tyle ze sie jakies dzieci podjaraja, a firma bedzie ciagnela zyski z takich debilow.

Ja tam wolalbym zeby wielblad sluzyl jako srodek transportu jakichs przedmiotow, typu kup rzeczy i przewiez je do tego i tego miejsca, po drodze dawac rade potworom i zlodziejom, ale co to da skoro nostale niejest zbudowane z kilku miast tylko 1 glownego i jakies miejscowosci.

W sumie i tak stwierdzam ze to bedzie kompletna porazka, tym bardziej ze wielblad bedzie CHODZIL z predkoscia jaka lata dywan czy jezdzi samochod lub skuter.

Jednym slowem porazka -.-

Opublikowano

Zgadzam się z up nie wystarczał im skuter który wogule nie było powiazany z grą rozumiem dywan i tygrys to jeszcze może no ale kolejny bezsesowny pojazd .. Z pewnością połowa graczy z nostale zacznie sie jarac i wyda tyle kasy żeby go mieć że znowu sie firma wzbogaci że masakra .. Moim zdaniem mogli by pododawać np coś do zmiany nicku albo zniamy profesji postaci (np maga na łuka itp ) Taka jest moja sugestja na temat tego tematu ;]

Mam na sell woja 56 lvl nostale se ;]

Opublikowano

Wiem, że 8 dni minęło, ale:

Info, na NosTaleSE wielbłąda otrzymuje się za misje w Akcie 5 Części 2. Tak więc na PL- NM :(

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Przyznajcie racje że na nostale trudno grać jak się niema Dużo kasy ogólnie i na tele ...

normalnie zaraz wszystko tylko w NM będzie masakra.

hehequb.png

..................................................................................................................

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...