Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]DC Universe Online

rawel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze to nawet mi podoba ta gierka. ;] Gram na PS3 i nie narzekam na lagi itd., więc może zmienić platformę musicie? :P<pół żartem, pół serio>Mi też czasami się postać bugowała po wyjściu z tp, więc radzę na to uważać ;)

Opublikowano

Moim zdaniem gra warta pogrania. Przypomina mi dzieciństwo jak się oglądało te bajki... Ach. Tylko szkoda, że mam problem z launcherem :(. Gdy włączam launcher i mam już ten napis SOE to później nic się nie dzieje ;/. Chyba bd musiał od nowa ściągać, ale tera na steam :).

Opublikowano

Antywirus/ firewall wyłączony? Uruchom jako Administrator. Jak nie pomoże to oczyść kompa CCleanerem.

Opublikowano

jest moja pierwsza odp

Gra całkiem fajna tylko przy moim neciku 2 mb to w choj po 12 00 dzis sie nie moglem zalogowac będzie trzeba grac po 22 w tygodniu ;p

ale gra fajna warta tych 14,3 gb

Opublikowano

ja mam chyba jakiś bug

i to już na samym początku gry :(

Jak jestem w tej komnacie i pokonałem tych 5 stworków to brama nie chce się wcale otworzyć :(

pomoże ktoś ??

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Też zauważyliście to, że najwięcej punktów z PVP wpada za Legendary PVP? Dodatkowo nabijają się niebieskie pieści, które są potrzebne na lepsze eq do w.w. pvp?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...