Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]DC Universe Online

rawel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra jest dość wciągająca, dynamiczna. Sądzę, że warto w nią zagrać, choć na dłuższą metę staje się nudząca. Ciągle tylko: Atak, spelle, atak, spelle.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

super gra, ale czasem mam takie lagi, że masakra - zwłaszcza wieczorem.

o co chodzi, przeciążone serwery?

Opublikowano

Zapowiada się fajnie :)Fajna grafa , fabuła, postacie. Tylko teraz czekać na ściągnięcie się gry :P Gram na Ps3

35443.png

35672.jpg

33266.png

31349.png

Opublikowano

Gra według mnie nawet fajna , ale żałuje że nie ma takiego nacisku na wybór broni ( mimo tego iż gram np łucznikiem to i tak przez 1/2 gry z pieści nawalam mocniej niż z łuku)

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Ładuje się długo i są lagi ... Mam nadzieje, że to poprawią :D

No bo gra teraz stała się bardzo popularna i tyle osób w nią gra. Ale pewnie to niedługo poprawią.

Opublikowano

No bo gra teraz stała się bardzo popularna i tyle osób w nią gra. Ale pewnie to niedługo poprawią.

Dzisaj się o wiele lepiej gra niż wczoraj. Ja wogóle nie mam lagów, ale kolega z którym gram ma straszne. Nie wiem od czego to zależy. Dodam, że obaj mamy po 8+ mb internet.

Opublikowano

Gra super, jak na taką grafikę to takie wymagania to pryszcz ( grafika jest dość ładna ).

Zwłaszcza że jest za darmo to warto zagrać, lecz jest problem z lagami. Rano da się ładnie grac, ale kiedy przychodzi wieczór czeka się 20 minut ( w zależności ile osób wchodzi ) jeszcze dochodzą lagi w grze. Ogółem gra jest na plus, gram i mi się podoba.

Opublikowano

Faktycznie europejski serwer jest nieźle obciążony, przy logowaniu można dostać się na >3000 miejsce w kolejce i czekanie się dłuży, ale gra warta poświęceń. Podoba mi się dynamika gry, skille i ogólny rozwój postaci jak i różnorodność i swobodność specyfikacji "mocy" bohatera jest innowacyjna i zasługuje na pochwałę. Jednym słowem - polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...