Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] błąd FB lub HS w metin2 PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. godzine temu nie wiedzialem jeszcz, jak odpalic tego fish bota by erpel, teraz wiem, ale mam taki problem, ze jak blokuje hs'a programem my secret folder, to mnie wylogowywuje co chwile, z kolei blokuje hs'a tym poradnikiem By Cetera, to jest dobry sposob? tutaj link. http://www.mpcforum...._1#entry1990363 blokuje tym, to mnie nie wyrzuca i nic, raz mialem, ze mi wyskoczylo pelno znakow zapytania i wywalilo gre i teraz czego to wina? mam zwyklego mt2, bez obejs, bo nie wiem jak sie je robi z zablokowanym hs'em.. to co teraz obejscie zrobic i bd git? nie bd juz zadnych wylogowan i bledow? i jakie obejscie jeszcze i jak ;D i czy ten spsob na blokowanie hs'a jest ok czy nie?

aa.. i jeszcze jedno, moge Fishbocic i grac na czystym metku jednoczesnie? czy czysty metek mi wykryje FB? xD

I czy trzeba i jak blokowac Errorlog'a?

Edytowane przez adamos247
Opublikowano

stary scagni sobie m2fish by erpel 4.1 masz linka odpal instalke zainstaluj tam gdzie metina potem odpal z pulpitu m2fish i metina bez obejscia zadnego wejdz w ustawienia bota i ustaw czas naj 2650na goze-4000na dole w okienkach potem stan gdzie jest woda i klikni start nie trzeba miec robaka ustawionego dziala na pl

na tym bociue u gory mozesz zminimalizowac metka i robic co chcesz dalej na kapie grac w co innego w niczym nie przeszkadza robisz co chcesz na kompie

daje ci slowo ze dziala bedziesz mial problem pisz na gg 36978091

Opublikowano

tyle wiem, ale blokade hs'a mam dobrą? zeby mi na 100% blokował, nie chce lowic 1-2dni i znow wbijac 30lvla, najczesciej botem wbijam, ale i tak czy siak..

Opublikowano (edytowane)

ale czym blokujesz HS? podaj link poradnika, expa bota nie mam, ale przydalby mi sie :X

jezeli wnioskujesz, ze ma exp bota, tym postem wyzej, to mam takiego z kamer moda, weit hacka, ale gracze podaja czesto i zanim wbije 30 ban - ;/

Edytowane przez adamos247
Opublikowano

to jest hak z iniectorem pisz na gg jak cos chcesz

i to nie jest exp bot tylko fish bot

na tym filmie wszystko widac

tylko radze na wodzie nim lowic a nie na ziemi jak by co bo bany leca jak hu.....

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/282359-tut-calkowita-blokada-hackshielda/

Nie wiem jaką tam blokade zastosowałeś ale ja korzystałem z tej i wszystko śmigało bez bana :)

Pitbull podał ci dobrego fish bota powiedz tylko czy działa i czy można zamknąc

-Jestem habilitowanym profesorem,magistrem, który nie umie zawiązać sobie butów.

-A ja jestem technikiem który daje ci prace.

Opublikowano

Tak, dziala mi wszystko, ale sluchajcie, mam zablokowanego HS'a i teraz gram, tzn. fishboce, ale mam jeszcze jedno pytanie, czy moge na czystym metku bez zadnych blokad, wlaczyc sobie tego czystego metina i grac na moim glownym koncie w trakcie gdy jest uruchomiony FB?