Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Steam authorization failed.

Ciabo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedys dostalem bana i teraz po 2 razowym formacie komputera postanowilem znowu sciagnac MW2 no i pisze ze nadal mam bana

odbanowalem sie w ten sposub;

http://www.mpcforum.pl/topic/280283-tutorial-jak-skutecznie-ominac-bana-na-alteriwnecie/page__gopid__1950832#entry1950832

No i teraz wbijam do gry normalnie ale wchodze na serwer i po 5 sekundeach wywala i pisze steam authorization failed

probowalem juz wielu sposobow zaden nie zadzialal

a i tez nwm jakie to sa serwery bez tego PB czy cos jak to zobczayc ktory tego niema

Piszcie bardzo mi zalezy ;]

Opublikowano

Witam jak pomogli to pomogli ale nie pomogli hah.Zaczynamy w folderze z gra usun w całosci folder bootstrap i plik caches XML ,wysłałem ci czyste pliki w folderach wypakuj wszystkie do folderu z gra i podmien(podpisz)Miłej gry....SKANhttp://www.virustota...7dda-1320423975

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano (edytowane)

usun z foldeu pleyers wszystko i pozostaw w nim tylko cofing.mp i wpliku im4mp.cfg usun 2 linijki-(enable_updates 1-enable_upload 1)

Edytowane przez cenzo
Opublikowano

usun z foldeu pleyers wszystko i pozostaw w nim tylko cofing.mp i wpliku im4mp.cfg usun 2 linijki-(enable_updates 1-enable_upload 1)

to pierw mam zrobic tak jak ty napisales te pliki wklejic a potem usunac te z players i cos tam jeszcze?

Opublikowano

Przenies wszystkie pliki .Perwsze usun pliki z folderu pleyers, ustaw plik cofing,usun bootstarp,usun plik caches xml,Musi działac bo wczoraj miałem SAF i zadziałało

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...