Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]5Shot case

Hayrash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam taki problem ,a mianowicie : wiem ze 5shot case dostaje sie za zrobienie jobów i za zalogowanie sie do gry,ale czy z tym zalogowaniem to chodzi o zalogowanie sie do combata czy do losowej gry np eli ? Bo jak czytalem jeden temat , w którym koles po jednym dniu 5 shota otworzył około 20 skrzynek to zastanawiam sie jak on je zdobył.

Opublikowano

Zostawił sobie w inboxie 5-shoty z poprzedniej edycji tego eventu i sobie postrzelał, powinno dostawać się 5-shoty za zalogowanie, ale ja coś nie dostaje, teraz 5-shot jest zbugowany, po wystrzeleniu w tablicę po relogu wszystkie strzały znikają, na razie nie radzę strzelać dopóki tego nie naprawią.

Opublikowano

Takie pytanie jak w ogóle strzelać dla mnie to debilizm co oni zrobili... użyłem już 4 te 5 - shoty i gówno nic... kompletnie nic się nie wyświetliło w ogóle nic się nie stało.

Opublikowano

Takie pytanie jak w ogóle strzelać dla mnie to debilizm co oni zrobili... użyłem już 4 te 5 - shoty i gówno nic... kompletnie nic się nie wyświetliło w ogóle nic się nie stało.

powiem ci tak , jest tak jakby losowanie numerka , mogą sie powtarzac i w tym jest problem. Mi dziala normalnie 5shot tylko znowu mam problem bo zagram z 10 gier i wiecej nie moge dziennie ;/ wszystko robi sie szare i pisze mi przy logowaniu że polączenie z serwerem zostalo stracone.

Opublikowano

powiem ci tak , jest tak jakby losowanie numerka , mogą sie powtarzac i w tym jest problem. Mi dziala normalnie 5shot tylko znowu mam problem bo zagram z 10 gier i wiecej nie moge dziennie ;/ wszystko robi sie szare i pisze mi przy logowaniu że polączenie z serwerem zostalo stracone.

Ale co robisz przed losowaniem tego numerka? Po prostu klikasz na tą skrzynkę "5-shot"?

Opublikowano

Ale co robisz przed losowaniem tego numerka? Po prostu klikasz na tą skrzynkę "5-shot"?

tak klikam na tą skrzyneczke :D

wyskakuje ci kolejne okno i losuje nr .

on automatycznie sie na tablicy pojawia :D

Pomogłem? daj kliknij w "Lubie To"

Bo jest zjebany i nawet nie używaj tego bo i tak jak użyjesz to ci po zresetowaniu gry zniknie z tablicy

Powiem ci że niby to działa, ale po kilku restartach PC to nic nie daje.

Opublikowano

Nie którym to znika, nie którym w ogóle się nie pokazuje. Zapewne to było losowo raz temu raz temu i tak zostało :/