Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Php , Perl , Phyton

Maciek16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram sobie na serverku Requiment ... ten serv posiada r11 kocp i script php . Nie wiem co daje to php ale widze ze ludzi za uce banuje ,wiec boje sie uzywac . Czy ktos wie co to jest i co daje ?? YourFear heh gm moze ty powiesz :)

Opublikowano

Jeśli chodzi o Requiem to oczywiście już tłumaczę xD

i z miejsca pozdrawiam hackerów xD

co to PHP? Język do pisania stron internetowych. Dzięki możliwości połączenia bazy danych SQL / MySQL z PHP jest to naprawdę konkret xD

Fora, czy też konta bankowe (z możliwością przesyłania kasy przez internet) pisane są w PHP i mają połączenie z bazą danych.

Tak krótko: wyświetlanie rekordów z bazy danych, edycja usuwanie, banowanie (czyli praktycznie mogę wyświetlić i edytować wszystko co znajduje się w bazie danych kala)...

Za F/L hacka, underground hacka będą szły bany jak nic :D

Wystarczy że wejdzie któryś z gm na stronę i zobaczy, że coś jest nie tak w zakładce Security :)

(tak to ja wam utrudniam życie ciągle uaktualniając panel xD) - może pokaże kiedyś jak to wygląda.

sign.png
Opublikowano

@TwójStrach

Dobrze wiesz, że łatwo zchakować wasze r11 :)

Praktycznie wszystko działa. UCE nie mogą wykryć, co najwyżej jego skutki (ug lub jobhack)

Opublikowano

To akurat nie moja wina, że AyleN jest noobem xD

(mix nie działa, problemy ze skryptami są)

Czy ja w swoim poście napisałem coś o r11? nie sądzę xD

Maciek zapytał o PHP, więc mu odpowiedziałem.

sign.png
  • Dodaj nową pozycję...