Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czego więcej kupić

Głosujcie czy pierwsza Propozycja czy druga  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam wybrac net czy moze ramy i procesor

• Dobre Ramy I procesor Ale net 1mb/s - 10mb/s
    • Dobry net Ale s?abszy komp Bo na dedyka jest tak na 200/500 osób z 100mb/s net wi?c.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak prosze was zebyście mi powiedzieli czego więcej kupić czy dokupić więcej ramu na prywatny serwer metin2 a neta wziąść 10 mb/s albo też więcej neta a mniej ramu

Bo chodzi oto że chce postawić dedyka ale zainwestować w to z Kumplem czyli na swoim zwanym hostingu ale powiedzcie co wybrać

1. Dobre Ramy I procesor Ale net 1mb/s - 10mb/s

2. Dobry net Ale słabszy komp Bo na dedyka jest tak na 200/500 osób z 100mb/s net więc.

Pomużcie prosze

A i czy Karta Graficzna Wpływa cokolwiek na Serwer czy też Bardzo mało?

Nuda, Nuda i jeszcze raz NUDA!

Opublikowano

Ja to bym wolał lepszy ram mniejszy internet.

Bo niby co z tego jak internet pro, a komputer/dedyk nie będzie miał gdzie upchać wszystkich graczy;x

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

No Ok Też Tak Myślałem ale Hmm Zastanawiam sie jak ten Dragon,Pandora Utrzymuje na 8gb DDR3 tyle graczy czy np 4gb ddr3 by stykło do 200 graczy?

Opublikowano

Jeżeli będziesz mieć dużo osób na serwerze to raczej RAMy, ponieważ serwera stawiany jest pod RAMy. A jeżeli chcesz mieć na serwie mniejszą ilość graczy to kup szybszy internet.

Opublikowano

Ok Myślę że wystarczy Ale Pomyślę narazie nad stałym chamachi czyli 24/7 ale Jakiś Tam Odpoczynek Musi Być więc Pokąbinuje nad fez Kompem A potem Przekierowanie na Dedyka ;D Jeżeli coś Dajcie Jakieś Czyste gotowce serwer Nie będzie aż tak trudny coś w stylu 40/60 przerobić Ale Proszę o całego serwa tzn? Gotowe Pliki Serwerowe Lub Zwykłego gotowca Z sporą Ilością Plików Chodzi O namiary ;D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...