Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , Dostałem bana (Phobos) na dropa 20 lvl postać zbędna ale sporo cennych ku itp. Dostałem Kurde Bana i Nie dostałem żadnego email , teraz gm nie odpowiadają. Ban bez uzasadnienie przeczesałem pocztę i nic nie ma . nie używałem botów itp zresztą gdybym korzystał to bym dostał też na 2 inne konta powiazane z tym email ! . Miał ktoś taki przypadek ? :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :ninja:

Opublikowano

Może co innego? Wulgaryzmy,ubliżanie etc.

Czekaj na odpowiedź, na pewno na tym emailu miałeś to konto?

Mi zawsze przychodziło jak dostałem bana:D np. 3 dni temu;d

Ban za wait hacka:p

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

możliwe że wulgaryzmy (zraża mi się to ) ostatnio woja odbanowali po 3 miesiącach :D hihi xD Ale dlaczego nie ma email ? Ban dostałem wczoraj rano ...

Opublikowano

Blokada została nałożona przez system , dlatego nie dostałaś nic na poczte , takie bany sa na zawsze i nie można się od nich odwołać

Opublikowano

Ja ostatnio dostałem bana jak mi się schrashował metek na fishbocie. Nie piszcie do GF jak macie inne wartościowe konta bo wytropią wszystko i zbanują. Miałem tak raz pro ninje 61 eq+9etc. Ogólnie już nie używałem hacków i napisałem o coś do gf za 3 godziny ban na zawsze bo jakieś tam konto jest niby moje i też dostaje bana.

Opublikowano

Musisz czekac na odpowiedz spokojnie.

Do supportum ozesz co jedynie napisac w tej sprawie.

Dziwne bo na e-maila powinno cos przyjsc lecz mozesz pomylic e-maile.

Za hacki i boty nie tylko sa bany. Ublizanie, przeklinanie itd tez sa karalne.

Bocenie lub przeszkadzanie komus w expie tez jest karalne.

Opublikowano

Up@ Jak można dostac na pl bana za przeszdanie komus w expie ja kiedyś ciąglę przeszkadzałem innym i zabijałem ich i nigdy nie dostałem bana bo w takim razie prawie wszyscy gracze by dostali bany za to jedynie na privach można dostac bana za przeszdadzanie.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...