Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Bingo

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem.Mianowicie taki,iż strzeliłem już w bingo 20 razy a po relogu nie mam niby ani jednego ...

Czy ktoś sie już z tym spotkał -_-?

9368_gold.png

Opublikowano

Tak ja się spotkałem Omek ^^ PO PROSTU TO SĄ FAILE NEXONA !!! Trzeba czekać jak to naprawią :( I może wynagrodzą ?? A i to 5 Shot :D

Opublikowano

Ta ja mam to samo już pół miałem i lipa wykasowało ale dobrze że itemki pobrałem a tak ogólnie to 3 razy strzelałem i po realogu wszystko znikało

Opublikowano

Ta ja mam to samo już pół miałem i lipa wykasowało ale dobrze że itemki pobrałem a tak ogólnie to 3 razy strzelałem i po realogu wszystko znikało

Mam ten sam problem własnie ...

Mam Nagrodę Myst 99 i ten niebieski plecak a strzałów nie ...

9368_gold.png

Opublikowano

przeciez bingo jest dopiero od dzisiaj, wiec jak wy mozecie miec strzelone w bingo polowe pol? wezcie sie troche zastanowcie nad tym co piszecie..

a co do tematu to kazdy ma taki problem, m.in ja tez ;)

Opublikowano

Zostało im z poprzedniego 5 shota -.- a z tym błędem to mam to samo -.- ale jak po każdym patch'u są nie dociągnięcia.

dópa!

Opublikowano

Jest błąd i to spory... Z tamtego mi zniknęły- no ok.. Może chcą by wszyscy mieli równe szanse..

Ale jak dziś zdobyłem strzały.. Zaznaczyłem na planszy.. Zrobiłem re-log a tu czysta tablica ;)

BIG BUG

BrutalusPL.png
Specjalista
Opublikowano

zaliczają się shoty z tamtego ale jest bug i nawet te shoty z aktualnego, dziennych misji się bugują, pozostaje tylko czekać aż nexon ogarnie to

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

zaliczają się shoty z tamtego ale jest bug i nawet te shoty z aktualnego, dziennych misji się bugują, pozostaje tylko czekać aż nexon ogarnie to

Tylko interesuje mnie jedno.Czy te shoty zostaną zwrócone ...

Bo jak nie to nawet nie ma sensu robić tego 5Shota -_-

9368_gold.png

Opublikowano

Tylko interesuje mnie jedno.Czy te shoty zostaną zwrócone ...

Bo jak nie to nawet nie ma sensu robić tego 5Shota -_-

Powinni zwrócić, a jak nie no to trochę lipa bo miałem całego 5-Shota...

CPU: Intel Core i5 3350p /// MOBO: Gigabyte GA-Z68AP-D3 /// GPU: MSI Geforce GTX 660 Ti OC 2GB /// PSU: XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU /// HDD: Seagate 500GB /// RAM: Crucial 8GB 1333MHz

a71211487f3a47a8.png

Opublikowano

a ja mam innego problema -.- (napisane zle celowo hejty -,-) jak sie szczela tymi case'ami? klikam to w inventory i du*a -.-

@down o'rly ? nie wiedzialem ze sie strzela nie szczela -.- zanim napiszesz pomysl -.-

shoob.png

Opublikowano

a ja mam innego problema -.- (napisane zle celowo hejty -,-) jak sie szczela tymi case'ami? klikam to w inventory i du*a -.-

normalnie się strzela...klikasz na 5-shot case i powinno Cię przenieść na tablicę bingo...system losuje numerek i zapisuje go na tarczy...widocznie jedni mają tak, że numerki im znikają a drudzy tak, że nie mogą strzelać...

ehh.:)

Specjalista
Opublikowano

to ludzie jakby naprawili to napisze ktoś w tym temacie ;>

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Specjalista
Opublikowano

Naprawili . Wczoraj straciłem 2 shoty . Dziś zrobiłem i strzelałem .

Mi działa 5 shoot :>

ale tamtych wczorajszych nie odzyskałeś?

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

Naprawili . Wczoraj straciłem 2 shoty . Dziś zrobiłem i strzelałem .

Mi działa 5 shoot :>

eh strzelałeś, ale jak zrobisz re-loga to znów nie będziesz miał tych strzałów na tarczy pewnie...;) strzelać może każdy, tylko, że po re-logu to znika...

ehh.:)

Opublikowano

Ja stracilem 20 numerkow trafionych. Moglem juz brac kilka kamizelek, myst-99 i ten plecak a tu zniklo i nie ma. No cuż trzeba czekac.

Czyli ze nie wazne czy wczoraj czy dzisiaj czy jutro sie strzeli to wszystko znika?

beznazwygr.png

Opublikowano

Ja stracilem 20 numerkow trafionych. Moglem juz brac kilka kamizelek, myst-99 i ten plecak a tu zniklo i nie ma. No cuż trzeba czekac.

Czyli ze nie wazne czy wczoraj czy dzisiaj czy jutro sie strzeli to wszystko znika?

Zgadza się 5Shot nadal nie działa .

Po prostu nawet tego nie komentuję ...

Robią event a nie potrafią go ogarnąć ...

9368_gold.png

Opublikowano

Siemka. Ja mianowicie mam taki problem iz mam 4 skrzynki 5-shot, ktore uzylem z inboxa. Znalazlem je potem w My character->Functions i gdy naciskalem dwukrotnie lub activation nic sie niedzialo i przezucalo mi zaznaczenie na funkcje ktora mialem na samej gorze. Wie moze ktos o co chodzi?

Opublikowano

Siemka. Ja mianowicie mam taki problem iz mam 4 skrzynki 5-shot, ktore uzylem z inboxa. Znalazlem je potem w My character->Functions i gdy naciskalem dwukrotnie lub activation nic sie niedzialo i przezucalo mi zaznaczenie na funkcje ktora mialem na samej gorze. Wie moze ktos o co chodzi?

Możliwe,że wyłączyli chwilowo 5Shot Case z tego powodu iż jest zbugowane ...

Strzelasz a po relogu masz czystą tablice.

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...