Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

top 10 repy

szwinguś

top 10  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za przywróceniem Top 10 reputacji

• Tak
      25
    • Nie
      11
    • NIe mam zdania
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy jest mozliwosc ponownego tego na strone? ;p

domyslam sie ze plugin jest na stowke ;d

ankiete dodam jak bd na kompe, na tel cos nie dziala.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Pozwolę sobie wtrącić i swoje trzy grosze bo nie jest to przynajmniej w moim odczuciu pomysł zaliczający się do grona najlepszych.

Znowu zacznie się gonienie, przechwalanie jaki to kto nie jest, "zwiększanie się rozmiaru e-penisów". A po co?

Teraz jak nie ma rankingu może ostygnie z czasem zapał co poniektórych i nie będzie w co drugim statusie, poście, sygnaturce (niepotrzebne skreślić)

irytującej i strasznie pustej frazy "Daj plusika" lub kolejnej zyskującej coraz większą rzeszę wyznawców "Daj lajka".

O niebo lepszym pomysłem jest już ten licznik poleconych.

Przynajmniej przyniesie zawsze jakąś wymierną korzyść w postaci zwiększenia, że tak to dziwnie ujmę "populacji forumowiczów"

NA NIE : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Pozwolę sobie wtrącić i swoje trzy grosze bo nie jest to przynajmniej moim zdaniem najlepszy pomysł. Znowu zacznie się gonienie, przechwalanie jaki to kto nie jest, "zwiększanie się rozmiaru e-penisów".

Teraz jak nie ma rankingu może ostygnie z czasem zapał co poniektórych w tej kwestii i nie będzie w co drugim statusie, poście, sygnaturce (niepotrzebne skreślić)

irytującej i strasznie pustej frazy "Daj plusika" lub kolejnej zyskującej coraz większą rzeszę wyznawców "Daj lajka".

Przynajmniej przyniesie zawsze jakąś wymierną korzyść w postaci zwiększenia, że tak to dziwnie ujmę "populacji forumowiczów"

Nic dodac,nic ujac.Zgadzam sie z razorem.

sstwc.jpg

Opublikowano
Pozwolę sobie wtrącić i swoje trzy grosze bo nie jest to przynajmniej w moim odczuciu pomysł zaliczający się do grona najlepszych.

Znowu zacznie się gonienie, przechwalanie jaki to kto nie jest, "zwiększanie się rozmiaru e-penisów". A po co?

Teraz jak nie ma rankingu może ostygnie z czasem zapał co poniektórych i nie będzie w co drugim statusie, poście, sygnaturce (niepotrzebne skreślić)

Również dorzucam się do tej wypowiedzi i uważam ją w 100% za słuszną.

Osobiście uważam ,że te całej plusy/minusy czy Lajki są absolutnie nie potrzebne.

Tak czy siak widać ,że ktoś pomaga lub, że jest odwrotnie i dostaje pkt reputacji za nic.

Opublikowano

Nie wiem czy ten "top polecających" jest OK zaraz będą osoby które wejdą przez ten link założą sobie konto napiszą bez sensowne posty thx działa, łąp plusa itp......... i już na konto nie będą się logować. Ilość zarejestrowany user się zwiększy ale czy zwiększy się ilość aktywnych ??? Wątpię........... może 2/10 zarejestrowanych przez link będzie jako normalny user.... ^_^

A może by tak top 100 reputacji xD xD

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Popieram w 100%

NIE

52287137559562145640.png

Opublikowano

Tak samo popieram w 100%

Na NIE

Opublikowano

Yhy, tak samo miało być z wprowadzeniem like'ów - teraz wszyscy o nie żebrzą, bo minusów nie ma. Jak były minusy, to takich ludzi minusowali, bo lecieli na reputację. A top 10 był i powinien wg mnie zostać przywrócony, bo to jakiś sposób na wyróżnienie tych, którzy naprawdę się starają. Wcześniej nikomu to nie przeszkadzało. Na TAK. Nowi będą wiedzieli, do kogo się ewentualnie zwrócić po pomoc, bo często jak ktoś ma dużo repy to jest przy okazji mentorem.

24g95xl.png

by

Baksiu

Admin Cienia
Opublikowano

Również na nie, zbędny dodatek.

A top 10 był i powinien wg mnie zostać przywrócony, bo to jakiś sposób na wyróżnienie tych, którzy naprawdę się starają.

Żadne wyróżnienie, duża cześć osób wcale się nie starała, ponieważ nie problem kilka mutikont do nabicia reputacji założyć ;)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Nie ma sensu tego dodwać bo tam nic takiego ciekawego się nie działo .

Lepsza by była topka spamerów ;)

Opublikowano

Pewnie ze nie.

Topka i tak sie nie zmienia... Andrzej na pierwszym, bambus na drugim itd.

Jest to zbedne. Jesli forum by bylo nowe to fajnie by bylo sobie konkurowac.

Na dzien dzisiejszy i pozniejszy jestem na Nie.

Zbedny gadzet tak jak shoutbox ktorego naszczescie nie ma.

Jesli chcecie miec duzy pasek to pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...