Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] PL priw serwer Eternity Last Chaos ep2

ThripleBash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co ja napisałem ?? " Stanowiska Gm są już obstawione" mam w swoim składzie 15 osób które znają się jak łyse konie od 10 lat :)

Może kiedyś lecz śmiem wątpic

Dobra Wy sobie pospamujcie ja muszę pracowac :P Zobaczę rano co ciekawego ukleciliście mi tutaj ^^

titan.jpg
Opublikowano

No więc powiem Wam iż serwer działa xD Tzn ustawienia stadardowe :) Teraz musimy pobawic się w przeróbki co z pewnością zajmie nam ponad miesiąc.

Powiem tylko że póki co wszystko jest na dobrej drodze :)

Może uda nam sie nawet wprowadzic ep3 tylko czekam na odpowiedź w sprawie plików :P

3majta kciuki :D

titan.jpg
Opublikowano

Na ep 3 są nowe bronie :) p6 niby znane ale jednak mało kto je widział :D opt 56 siła iint lub dex (zależy od kl postaci) 224 atack 200 long shot albo magic HR ( zależy od kl) 224 hr ogólnego 30% reg many i 50% casta :P Wiedział ktoś o istnieniu takich kos ?? Do tego purpure specjal option np double dmg albo stun hit sporo tego jest :)

Zwiększony lvl zwykłych petów z 61 do bodajże 100.

Większy upgrade pomiędzy godzinami 19 a 21.

Jak coś mi się jeszcze przypomni to napiszę xD

titan.jpg
Opublikowano

O ich istnieniu mało kto wiedział chociaż ja o nich słyszałam i widziałam nie raz.

"+" prócz tego co wymieniłeś są nowe bardzo ładnie wyglądające cover'y (chodzi mi o wand Cleric'a, wand witch'a etc) i skill'e do ale'ha (czy jak tam się to piszę).

I jeszcze jedno pytanie (sry za ten spam)

Czy ceny w IS będą ustawione inaczej niż na Omnia LastChaos, LastChaos777, xLastChaos? Chodzi mi o ceny m.in cover policyjny zamiast tych 2,2k tylko ~500 np.

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

No no. ;d Powiem Ci, że zapowiada się obiecująco.

O ile ceny cashu będą dostosowane do kieszeni Polaka. ;) Bo np. na Extreme za 11 zł mamy już 1.3k cashu bodajże. A tutaj oferowałeś 300 więc wątpię, że ktoś się na takie coś pokusi...

Czekam w takim razie na otwarcie serwera. : ) Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Hello, hello! Remember me?

I'm everything u can't control.

Opublikowano

Przyszedł mi do głowy następny pomysł jak urozmaicic grę :) Ale po kolei

Co do cen w IS. Covery zwykłe po 50 cashu coverki t2 100 cashu (mowa tutaj o setach) Bronie po 10 lub 15 jeszcze nie wiem.

Paczka 400 expb za 1,2k cashu

Paczka 5 pbi za 500 cashu

Jeśli chcecie inne ceny pytac podam :)

Teraz mój new good plan :D Chcę wprowadzic tryb gry o nazwie reset mode. Pomysł zrodził się na podstawie gry Mu Online polega to ma wbiciu maxymalnego lvla i zresetowaniu postaci po pierwszego poziomu. Co to daje ?? To już wedlug upodobania GA. Lecz w skrócie statystyki rozdane mogą się resetowac do 0 i na start mamy 250 po 2 resecie 500 itd.

Ja u siebie widzę to tak. Jako że jest NS i nie berdzo by się to wszystko pokrywało po osiągnieciu 165 poziomu logujemy się na str serwera i klikamy "reset postaci". Po 5 minutach zamiast 165 lvl-a mamy 90 lvl z eq b5e+15 na 85-87 lvl i bronia 85+20. Oczywiście owymi itemami nie da się handlowac. Statystki postaci zostaną takie jak na 165 poziomie + 500 nowych do rozdania. Jako bonus 50 sztuk pbi i 5k expb w depo, tak aby móc wbic jakiś tam lvl ( gdy sprawdzę jaki to podam) Po 2 resecie dostajemy eq 95-97+15 i wep 97+20 i kolejne 500 stat. Dalej analogicznie set 105-107+15 wep 109+20 i tak az do setu 135-137+15 i broni 133+20. Eq 140+ trzeba robic samemu. W itemach z resetow nie będzie wstępu na arene moją one jedynie pomóc w expieniu postaci. Jak się domyslacie im wiecej rr (resetow postaci) tym lepiej. Tak więc czekam na opinie czy spodobałoby się Wam takie coś czy raczej odpada :)

@EDIT prace nad serwerem tymczasowo zawieszone z powodu przeprowadzki jednego z GA. W sobotę będziemy myślec dalej co i jak . Jeśli ktoś ma jakiś pomysł jak jeszcze urozmaicic serwer czekam na wasze koncepcje :)

I uprzedzam po raz kolejny nie potrzeba nam wiekszego Teamu

titan.jpg
Opublikowano

Good idea coś w stylu ep1 ^^

Ale dlaczego nie możliwość wejścia na arenę . . . Wbicie 165 by się wiązało z mocniejszym "alt'em"

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Jakby nie patrzec to z wepem +20 na arenie po powiedzmy 100 resetach kładziesz wszystkich jak Ci się żywnie podoba. Z resztą tak szczerze kto będzie siedział na arenie nie mając przynajmniej 160 lvla po kilku resetach ?? :D

@EDIT za pomocą koxu wymienionego za reset da się wklepac 146 lvl bez robienia Q. Oczywiście mooraska gdy zostanie raz odblokowana po resecie będzie tam można wejśc normalnie na 90 lvlu :)

titan.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...