Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Royal Rumble - Serwer S5 Astral

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

c997ca0851f5833b5ce74dd6ecb12e5e,62,37.jpg

Mały opis Eventu Który chciał bym Zorganizować

:).

1 Etap - Wybieranie Liderów. Każde królestwo będzie musiało posiadać "Lidera Gildii". Więc podania na liderów proszę składać w Komentarzach.

Będą stworzone Specjalne Grupy (A/B/C/D) , aby nie było tak ,że na wojnie będą 50 Lvl. vs 95. A więc w 1 Królestwie będą 4 Grupy posiadające Innych Liderów.

Opis :

Grupa A

Lvl. Członków Minimalny = 20 Maskymalny = 50

Lvl. Lidera Minimalny = 40 Maksymalny = 50

Grupa B

Lvl. Członków Minimalny = 50 Maskymalny = 70

Lvl. Lidera Minimalny = 60 Maksymalny = 70

Grupa C

Lvl. Członków Minimalny = 70 Maksymalny = 86

Lvl. Lidera Minimalny = 75 Maksymalny = 86

Grupa D

Lvl. Członków Minimalny = 86 Maksymalny = 99

Lvl. Lidera Minimalny = 90 Maksymalny = 99

Każdy Lider zgłasza się Sam, nikt nie może zgłaszać 2 osoby,bez Jej wiedzy. Jak powinno wyglądać Zgłoszenie?

Nick -

Lvl. -

Królestwo -

Grupa -

Nie będę przedstawiał jak trzeba to wypełnić , gdyż każdy chyba tak banalną rzecz potrafi zrobić. A więc zgłoszenia składajcie do 10.11.2011 do godziny 17:00. Każde zgłoszenie po Terminie nie będzie Ważne. Każda grupa Musi posiadać 1 Lidera. Po terminie spiszę informację o osobach które się zgłosiły i zrobię Ankietę. To Wy będziecie wybierali Liderów, danego Królestwa. Te Wybory będą trwały od 10.11.2011 Godzina : 20:00 Do 14.11.2011 do Godziny 21:00.

2 Etap - Wybieranie Członków. Każde królestwo Musi posiadać Maksimum 25 członków na Wojny. Każdy Lider dostanie Informację jaką nazwę Gildii ma zrobić (Liderzy Dostaną tą informację na PW , aby Inne osoby w między czasie nie zajęły Nazwy, po wyborze Nazw dla 3 Królestw opublikuję Je w tym Temacie). Liderzy Sami wybierają członków do Swojej Gildii (Zgodnie z Napisanym Przedziałem Lvl.)

3 Etap - Wojny. To co tygryski lubią najbardziej :P. Tabela z Terminami Wojen będzie "Wywieszona" w tym Temacie. Każdy Lider , ma się odmeldować 20 Min. przed ustaloną Walką, abym wiedział czy dana Wojna się odbędzie. Każda Gildia będzie toczyła 3 Walki z tą Samą Gildią , lecz w innych Terminach. Czyli Np. Chunjo VS Jinno 16 października , Chunjo VS Jinno 19 października, Chunjo VS Jinno 22 Października. Chcę tym sposobem przedłużyć okres trwania Eventu :). Liczę na to iż Liderzy się nie wypną i Np. Ich nie będzie, więc również ,ze strony Liderów Oczekuję na punktualność. Za Wygraną Wojnę Gildia dostaję 4 Pkt. , Za Przegraną 0.

4 Etap - Nagrody. Chciał bym tutaj usłyszeć opinię GM , gdyż Ja niestety nie zorganizuję tutaj żadnej Nagrody dla Gildii. Założyłem ten Temat , gdyż na Naszym Serwerze jest już tak Nudno , że po prostu nie ma co robić. Ja chcę urozmaicić Ten Czas. Dla mnie nagrody dostawało by królestwo które posiadało by Największą ilość punktów. Wszystkie punkty dla danego Królestwa sumowały by się z każdej Grupy Czyli Np. Jinno Grupa A - 8 Pkt. Grupa B - 0 Pkt. Grupa C- 4 Pkt Grupa D - 4 Pkt. Pkt Królestwa Jinno = 16

Napisałem oczywiście Terminarz , nie wiadomo czy wszystko odbędzie się w Terminie , gdyż zaangażowanie niektórych osób jest 0. Więc proszę reklamujcie tzw. "Event" w Grze itd. , aby po prostu było dużo osób i była Fajna Zabawa :). Czekam na odpowiedź GM odnośnie Nagród Które Sam ustali :P. Komentujcie , i oceńcie czy ma to sens, czy wypali :). Jeżeli chcieli byście coś zmienić napiszcie, i nie linczujcie Mnie jeżeli będzie jakiś błąd tylko napiszcie to Zaraz Poprawię.

Edit : Pomysł na Event przyszedł , stąd iż kiedyś taki "Event" na jednym z serwerów był już przezemnie organizowany i wyszło to całkiem nieźle. Myślę,że tutaj będzie większa ilość chętnych osób.

Proszę o zgłaszanie się w Oryginalnym Temacie Na Forum PL w Dziale Dyskusje Serwera Astral

Co do Gamusia, proszę wskazać Punkt w Regu, w którym jest napisane iż nie mogę reklamować konkursu który jest na Serwerze :P.

]

Edytowane przez Gumka222
Opublikowano (edytowane)

Lecz zawsze będziesz miał świadomość , że próbowałeś coś zrobić dla Urozmaicenia Innym Gry, a świadczyć będzie to o Innych ,że nie potrafią się w coś zaangażować.

Edytowane przez Gumka222
Opublikowano

Konkursy organizowane na serwerach, nie noszące znamion oficjalnych MPC (organizacja takich dozwolona tylko członkom teamu) nie są zabronione.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Hmm. Pomysł jest dobry. Nawet niezły ( chodzi tu o pojęcie względne :) )

Ale niestety na 99,5% to nie wypali :)

Nie ma się co szykować - możesz to zgłosić do teamu, może wyjdzie coś "podobnego".

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Pomysł dobry ale sądzę tak samo, że to nie wypali.

Ale spróbować warto ;)

Dziękuję chociaż za zrozumienie przez jednego z Moderatorów :).

To nie Moderator tylko Administrator MPC xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...