Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Otóż kilka dni temu znalazłem na Super Rewards ofertę, a właściwie kilka, za które można dostać około 60 SMek. Problem w tym, że potrzebują one potwierdzenia SMSa, który przychodzi na telefon ( strona akceptuję tylko amerykańskie numery ). I moje pytanie jest takie: czy jest jakaś strona, na której za darmo będę mógł odebrać np. SMSa na numer który mi takowa strona przydzieli? Np. stronka przydziela mi jakiś numer na załóżmy 10 minut, ja odbieram SMSa, a po skończeniu się czasu będę mógł zacząć od nowa. Poszukałem trochę na googlach, i coś takiego nazywa się chyba "unified messaging", ale nic takiego darmowego nie mogę znaleźć. Lubię To za pomoc. ^_^

Opublikowano

Bylo cos takego kiedys ze wypelniales ankiety i jedna ankieta 1x smocza ale nie wiem czy to dalej istnieje zobacze i dam edita : ]

Opublikowano

Kiedyś dawali SM w wielu grach za te ankiety, teraz to się bardzo zmieniło. Polacy są takimi chamami że się w głowie nie mieści. DO wszystkiego prawa zastrzeżone.

Wszystko śmierdzi gównem i ściemą. -.-

Takie życie..

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

Tia, ale nikt mi nie dopowiedział na pytanie <_< Robię reklamy na SP i na SR ale interesują mnie te konkretne reklamy... Ankiet jest dużo, tyle że za większość nic nie przychodzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...