Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]pbdobot

Janusz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[/code]14:44:16: good day, xxxxx

14:44:18: Connecting to Authentication Server..

14:44:19: Authentication successful.

-> you logged in for the 8. time.

14:44:19: Failed on receiving elementar DarkOrbit Game Client data..

14:44:25: starting all viable sessions.

14:46:03: it seems bigpoint has updated their stuff.. [/code]

mam taki blad i nic nie moge zrobic ;/ ma ktos jakas porade ;) przez 10 minut dzialalo potem sie rozloncyzl a jak wlanczyclem to taki log wyszedl

@edit@down thx ;) patrzylem ale nic tam nie bylo ;/ JEBA*Y BP !!!!! hu*e :D ja tu na peta zbieram :D (w sumie juz mam ale ... :D)

@edit2@down na biobocie ? haha :D nie moge bo jak wlancze to juz bedzie 10000% ze nie zlapia :D

Opublikowano (edytowane)

Wygląda na to ,że BuG point ulepszył zabezpieczenia.Mam ten sam błąd zaraz poszukam czegoś na darkorbit-bot jak coś będę wiedział to edytne posta.Pozdro! @edit kolego ja znalazłem kilka osób z tym samym problemem-dostali tylko poradę aby przeinstalować bota PEŁNĄ PACZKĄ ze stronki(http://darkorbit-bot...sa=view;down=37).Zawsze to jakiś trop :P Powodzenia!@EDIT2 Pobrałem paczkę i teraz nawet mi się sam bot nie chciał włączyć ale pożąglowałem folderami i znów działa-lecz błąd wyskakuje nadal.@EDIT3 obiecuje już ostatni :P jak bardzo ci zależy na boceniu to możesz spróbować na BIOBOCIE bo wiem że działa(ale na własną odpowiedzialność).

Edytowane przez piotrek567
Opublikowano

http://img836.images...beztytuuobl.png ok bot dziala ale taki blad mi wyskakuje ;/ a jak dam dont send to bot sie wylancza ;/

@edit @down mam najnowsza 66a czy jakos tak ;)

Inny NetFamework :) Moze 3.5 lub 4.0

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214