Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Vindictus Hack

MisiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ci chodzi o logi to nexon dostaje info, że odpaliłeś coś czego nie powinieneś i robi swoje ...

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja pier... wszystko dobrze robie a i tak chu... dziala

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Niewiem jak wam to dziala jak mi caly czas detected wyskakuje :(

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

Prawdopodobnie robisz coś źle.

Sprawdźmy:

Odpalasz injectora jako administrator ?

Opublikowano

Dobra, dowiedzialem sie jednego . Bylem tak glupi ze myslalem ze caly czas gram na eu a gralem na us :P

Teraz troszke zrobie off top ale mam nadzieje ze nie bedziecie mieli mi tego za zle;)

Gdy proboje sciagnac klienta "eu" to nie moge poniewaz wyskakuje mi error ze moj kraj nie jest objety servisem vindictus...

Zeby nie bylo do konca offtopu to dodam ze na us hack niestety nie dziala :(

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

Dzięki za info co do US ;), Jesteś na prawdę z Irlandii ?

@Edit:

Kraje które mogą grać w Europejską wersję Vindictusa :

Andorra

Spain

Iceland

Norway

Albania

Finland

Italy

Poland

Austria

Faroe Islands

Jersey

Portugal

Aland Islands

France

Liechtenstein

Romania

Bosnia and Herzegovina

United Kingdom

Lithuania

Serbia

Belgium

Guernsey

Luxembourg

Sweden

Bulgaria

Gibraltar

Latvia

Slovenia

Belarus

Greece

Monaco

Svalbard and

Jan Mayen

Switzerland

Croatia

Moldova,

Republic of

Slovakia

Czech Republic

Hungary

Montenegro

San Marino

Germany

Ireland

Macedonia

Turkey

Denmark

Israel

Malta

Ukraine

Estonia

Isle of Man

Netherlands

Holy See

(Vatican City)

Możliwe, że masz cały czas ip zmienione na Amerykańskie i nie możesz przez to naszej wersji pobrać.

Opublikowano

@up, czego mamy ci dac ss ? to tylko injector i .dll ..

w grze otwiera ci sie konsola i w niej wpisujesz komendy ;p

@up2 Tak, mieszkam w irlandii, net rowniez irlandzki ;P IP probowalem zmieniac na amerykanske i rowniez spowrotem do mojego wlasnego ip :P

Dla pewnosci resne komp i dam @edit :)

@@EDIT:

hmm, sprobowalem sciagnac internet explorerem i bylo napisane Please Log in (prosze zaloguj sie)

Zarejestrowalem sie, zalogowalem i vuala, jakos mi sie sciaga:) no coz czas rozpoczac przygode na EU :)

Odrazu zobaczy sie czy haczek dziala :P

mca.png

Opublikowano

moze ktos mi zrobic ss jak wpisujecie komendy , bo nie wiem czyd dobrze robie , (przed wcisnienciem enter ss zrobcie)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Prosiłbym o podanie komendy na god-mode zeby dzialalo na EU, dodam ze tu podane nie dzialają a i google samymi bublami mie karmi.

Pomocnik
Opublikowano

Prosiłbym o podanie komendy na god-mode zeby dzialalo na EU, dodam ze tu podane nie dzialają a i google samymi bublami mie karmi.

To jestes najedzony xD Wymienione w pierwszym poście komendy działaja przynajmniej god mode i ohk u mnie napewno reszty nie sprawdzałem wiec za przeproszeniem nie pierdol glupot :>.

EDIT

Wczoraj 134 dll bylo nie wykrywalne dzisiaj jest niestety :/

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Kurde przed 6 grałem i nie działał mi god nie wiem czemu. Kolega miał to samo z changelevel12 ale przeszło mu to jakoś. Nie mam pojęcia w czym jest problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...