Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Vindictus Hack

MisiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam dla was starą wersję konsoli tylko lekko zmieniona aby działała po dzisiejszym patchu :) Powołując się na słowa użytkownika RelaxBoy hack na US nie działa ale co mamy się martwić w końcu znaczna cześć z nas gra na EU.

Download:

http://www.multiupload.com/RDPNXOH5OQ

Skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=c8026279952e73e41e5b668d5078bed3975085b7d44f26f2c9b9d8becb59b658-1320249920

Mała instrukcja obsługi:

1 Pobieramy

2 Rozpakowujemy

3 Odpalamy plik Vinject (Windows 7 jak i Vista jako administrator)

4 Klikamy ADD DLL wybieramy plik 134.dll

5 Dajemy Launch + Inject (EU) (Nic nie robimy gra się odpali sama)

6 Bindujemy klawisze.

7 No i się bawimy.

Hack jeszcze nie jest detected przed chwilą grałem więc puki co nie ma się co bać.

Tutaj macie spis wszystkich komend w konsoli jest ich dużo (Jest czym się bawić)

http://pastebin.com/85NsetnB

Chcieliście macie :) na dole umieszczam komendy które używam nie jest ich za wiele.

changelevel12- pomijanie części dungeona

ohk- one hit killer zabija na jedno uderzenie

Używam tylko tych dwóch jeszcze kilka ciekawych podam wam niżej.

god- gode mode jesteś nieśmiertelny ^^

cc_set_sub_weapon javelin_lvl2 999 999 sztuk spearów

cc_set_sub_weapon handbomb_lvl2 999 999 sztuk małych bomb

cc_set_sub_weapon mining_bomb 999 999 sztuk bomb tych do wysadzania ore (Jest szansa, że dwa ostatnie pomyliłem jak ktoś zna to niech mi powie)

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie powiem ci na US nie sprawdzałem musisz sam ; ). Mogłeś pisać 2 dni temu xD bo wczoraj odinstalowałem US.

Opublikowano

bind "Klawisz" "Komenda" W dungeonie dajesz odpowiedni klawisz i działa.

Down:

Sprawdź tą

set_level

Opublikowano

@UP

to jest chyba ohk , a wogole napisz nam komendy ;p

Znalazlem takie bindy

bind "END" "changelevel2"
bind "F8" "god"
bind "F9" "ohk"
bind "DEL" "cc_send_start_game_message"
bind "g" "plr_play_overlay_sequence paladin_transformation_begin_1"
bind "h" "plr_play_overlay_sequence paladin_transformation_begin_2"
bind "f" "plr_play_overlay_sequence paladin_2_skill_tentacle"
bind "t" "host_timescale 3"
bind "y" "host_timescale 1

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

mario komend jest paręnaście tysięcy ... Jak wszystkie sprawdzisz to powiedz mi jaka jest do czego to ja opublikuje albo sam to możesz zrobić.

Opublikowano

no tak , ale chodzi o te ktore uzywasz sam

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

upsss wycfanili sie hacka niby nie wykrwya ale nie da sie przejsc do konca misji bo rozlacza i rowniez nie ma wgl npc ;x ale np graczy widac

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

nie wiem , co robie nie tak , wlanczam wszystko dobrze , wbpisuje komende czyli np bind "y" "ohk" i nic

Opublikowano

Mi działa !!! Mam pytanie czy ktoś zna komendę na zwiększanie expa/levela? Ale działającą, gdyż set_level nie działa

@UP Jak to wpiszesz to logujesz się wchodzisz na dungeon i wtedy klikasz Y

33tgl5w.png

Daj +

Opublikowano

Nie dziala :( wywala error, nie kicka z gry ale po jakims czasie gra sama sie wylacza i nie zdazysz zrobic dunga

@edit: Jak ktos ma nowy .dll to niech da linka pls :)

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

Ja zaraz sprawdzę gra się patchuje ale w oryginalnym temacie ludzie piszą, że działa.

@Edit:

Cheat działa bez zarzutów. Wbiłem parę lvl i jeszcze mnie nie wywaliło ani nic.

Opublikowano

A ma ktoś komendę na exp czy level?

tamta komenda jest na level ale w sensie ze jak masz dungeona to podzielony jest na mapki i to dziala ale przenosi cie na 2 mapke a jesli znowu wcisniesz to nastepna itd az do ostatniej a ja pcozekam moze bd tak jak wczesniej ze jutro juz bedzie dzialal hack

@Edit

działa :D

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

mam pytanie jako ze nie chce zakladac na forum nowego tematu.. do gry zostal dodany "rank" (pod literka c) i tam w zakladce "overall rankings" jest napisany najszybszy czas przejsc niektorych mapek... jakie istnieje prawdopodobiensto ze nexon moze to wychwycic i nagrodzic nas(cheaterow) banami?

Opublikowano

To i tak na nic nexon przecież ma twoje logi więc bana raczej za rank nie dostaniesz

Opublikowano

To i tak na nic nexon przecież ma twoje logi więc bana raczej za rank nie dostaniesz

jak precyzyjne? wiedza jak byles ubrany o ktorej godzinie czy ile miales hp na jakiej mapce?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...