Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alkohol

groovy57

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam sprawę. Mam 15 lat i zostałem złapany na piciu alkoholu z kolegami. Jutro mam się zjawić na komisariacie. Jakie pytania będą mi zadawać? Co mogę za to dostać? Pierwszy raz coś takiego mam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

spisali cie ? wiedza gdzie mieszkasz jak masz na imie/nazwisko ?

znaja nr. telefonu ? jesli nic to sobie daruj

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Powiedz, że poprosiłeś jakiegoś nie znajomego Ci pana pod sklepem by Ci kupił - żul. Byle nie przy takim gdzie są kamery.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Moja koleżanka to miała jak się w trójkę najebały za sklepem (tylko w tedy miała 14lat)

Czekała ją komenda, starszy musiał po nią przyjechać, opierdol dostała

Była sprawa w sądzie w związku że poszła na wagary, była najebana itp itd..

No ale jakimś cudem nie ma prokuratora ;]

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Nie sprzedaj się na nikogo to podstawa ;)

A reszta jakoś poleci wpierdol od rodziców a po za tym to nic ;D

Opublikowano

Zapytaja Cie kto kupil ten alkohol. Jesli powiesz, ze Ty to ekspedientka ktora Ci to sprzedala zostanie pociagnieta do odpowiedzialnosci karnej, a co za tym jeszcze idzie sklep dostanie po dupie bo moze dostac zakaz sprzedazy alkoholu itp. Jesli powiesz ze jakis bezdomny zul to wezma go na dolki i mu wpierdola.

Opublikowano

ej, to był jakiś żul, którego nie znam, spotkaliśmy go niedaleko szkoły i kupiliśmy od niego. Nie byłem badany alkomatem, nie wiedzą ile miałem promili. Wszyscy daliśmy kasę żulowi, a on już miał tę wódeczkę. i jak sądzicie co będę musiał powiedzieć? Coś jeszcze? przecież nie wiem skąd żul miał tą wódkę. a tam gdzie byłem nie ma kamer...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ej piłem z kolegami na polach, policja nas złapała jak nieśliśmy tamtych do domu. Oni byli nieprzytomni. i co mogą mi za to zrobić? Dlaczego tylko ja mam wezwanie -_-'?

Nic nie mogą. Pouczenie na 100% z doświadczenia. Jak szkoła się dowie to pewnie i zachowanie spadnie do nieodpowiedniego, ale spokojnie, zdasz z tym.

Opublikowano

wiesz, ale ja nie chodzę do zwykłego gimnazjum, tylko do takiego gimnazjum dla "elity" że tak się wyrażę. Nie każdy się tam może dostać, tylko około 60 osób na 1 rok. Szkoła nie powinna się dowiedzieć.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wiesz, ale ja nie chodzę do zwykłego gimnazjum, tylko do takiego gimnazjum dla "elity" że tak się wyrażę. Nie każdy się tam może dostać, tylko około 60 osób na 1 rok. Szkoła nie powinna się dowiedzieć.

Oj dowie się, dowie. Kolega ze znajomymi był już pod klatką i psy wjechały. Chciały zawinąć, ale że byli pod klatką to tylko spisali, a potem tylko wycha gadała na godz. wych.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...