Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PROGRAM do HP

Fugibot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego, jest to prawie niemożliwe do zrobienia.

Opublikowano (edytowane)

Nie istnieje takie coś jak "Program na DMG/HP/Osłonę".

wydaje mi sie ze istnieje kiedys kolega z klanu mowil ze jest cos takiego kosztuje ok 80 zl. podawal nawet link ale nie mialem wtedy na to pieniedzy i nie zapisalem nawet tego linku... a ten klanowicz naprawde bil ok 100 k. podobno bez bosterow na 1 strzal na wylotach...

Edytowane przez MPC Fighter
Opublikowano

Istnieją takie programy tylko mało kto o nich wie ja sam miałem strone z tym i widziałem parę osób jak latają na konfach 900 k osłon szybka konfa i duże bicie.

NP. ALEX z pl1 latał na tym i parę osób z klanu jego.

Wieć smieszy mnie to że mówicie że nie istnieje

Opublikowano (edytowane)

alex nie latał na czitach, po prostu wykorzystał bug o którym wszyscy tutaj wiedzą

więc nie rozśmieszaj tutaj ludzi drzerzy

Mniejsza o alexa.

Kiedyś znalazłem stronkę z programami i kosztował kazdy program po 300 zł chyba i filmiki pokazywały działanie tego.

I nie był to skrypt bo np gosciowy wogóle hp i osłony nie schodziły

Edytowane przez drzerzy
Opublikowano

To kolejny fake. Ktoś próbował zarobić na ludzkiej głupocie..

A poza tym nawet gdyby powstał takowy program, w co wątpię, to nie pociągnąłby długo...

Opublikowano

Istnieją takie programy tylko mało kto o nich wie ja sam miałem strone z tym i widziałem parę osób jak latają na konfach 900 k osłon szybka konfa i duże bicie.

NP. ALEX z pl1 latał na tym i parę osób z klanu jego.

Wieć smieszy mnie to że mówicie że nie istnieje

alex nie latał na czitach, po prostu wykorzystał bug o którym wszyscy tutaj wiedzą

więc nie rozśmieszaj tutaj ludzi drzerzy

ALEX z PL1 wykorzystywał wszystko co się dało, było go stać na to. nie dość że miał podwójne konfy to latał też na płatnych programach m.in. kerkava itp. mieliśmy z nim wojnę i wiem jakie sztuczki robił. zresztą na WP sprawdzałem jego konfy na szybkiej miał przeszło 1 mln osłon, albo wylatywałem z bazówki na 3-8 w czapie to z daleka już mnie łapał na target. więc patricok nie pitol bo nie wiesz jak było. na nasze szczęście ALEX dostał bana tak jak jego towarzysze z klanu xD

Opublikowano

ALEX z PL1 wykorzystywał wszystko co się dało, było go stać na to. nie dość że miał podwójne konfy to latał też na płatnych programach m.in. kerkava itp. mieliśmy z nim wojnę i wiem jakie sztuczki robił. zresztą na WP sprawdzałem jego konfy na szybkiej miał przeszło 1 mln osłon, albo wylatywałem z bazówki na 3-8 w czapie to z daleka już mnie łapał na target. więc patricok nie pitol bo nie wiesz jak było. na nasze szczęście ALEX dostał bana tak jak jego towarzysze z klanu xD

popieram kolege.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...