Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak wspomniałem jestem nowy i mam zamiar grać tym co ma dwa miecze nazwy nie podam bo mi sie jeszcze mylą xD

Interesuje mnie pytanie on może mieć dwa rodzaje broni katane i blade czy musze mieć jeden taki jeden taki czy np dwie katany

Jeśli moge mieć dwa takie same to prosze o odpowiedz które lepsze i do czego

ta postać to chyba blader sie nazywa ale pewien nie jestem bo jak wspomniałem jestem nowy

I prosze aby ktoś miał zamiar odpisać coś w stylu jaki nob to lepiej niech nie odpisuje

Opublikowano

tAK MÓJ DROGI JEST TO BLADER. OCZYWIŚCIE, ŻE MOŻESZ NOSIĆ blade i katane jednocześnie. ja osobiscie wolę katany gdzyż bade ma nabrawdę minimalną różnice w ataku, a katana ma sporo większe atak rate. jak masz skype to daj na pv to pogadamy

Opublikowano (edytowane)

Lepiej jest nosić albo dwa blade, albo dwie katany, ponieważ rozkładasz wtedy punkty str, dex, int równomiernie pod ten sam typ broni :)

Osobiście gdybym ja grała bladerem to nosiłabym 2x blade

Edytowane przez Naiko

#don't care

Opublikowano

Lepiej jest nosić albo dwa blade, albo dwie katany, ponieważ rozkładasz wtedy punkty str, dex, int równomiernie pod ten sam typ broni :)

Osobiście gdybym ja grała bladerem to nosiłabym 2x blade

no właśnie gdybys grał bladerem. w cabala gram nieco ponad dwa lata i zawsze gram bladerem. blade nie maja sensu, dużo bardziej przydatny jest dex. większy atak i def rate

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...