Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kbot Wykryty!

DarkOrbit99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce wam powiedzieć że banują Kboty już.

Dostało paru moich kolegów , także i ja.

Zostałeś zidentyfikowany jako użytkownik korzystający z botów. Straciłeś następujące wartości:

20% punktów doświadczenia

10% poważania

33% kredytów

100% z Twojego Jackpota

100% energii wrót międzygalaktycznych

Ponadto w ciągu najbliższych 7 dni możesz zbierać skrzynki bonusowe i cargo tylko co 30 sekund.

Pozostaniesz zablokowany do 2011-11-07 12:08:16.

Opublikowano

To jest kwestia szczęścia. Lub jak dużo płacisz na DO

NIe zbanują goscia co ładuje w huj kasy nie opłacalne a po drugie to oni jakby tak wszystkie konta zbanowali to by masakra była

Opublikowano

Nie prawda z kasą ! , nigdy nie dostalem na swoje główne konto bana a czasem przez tydzien 24/7 konto fe , 2 designy 30pp pet itp :P

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

zbiór 1 na nowo otwarty ....

Opublikowano

@ up Jaka to jest kurwa różnica?

A co do KBota... Tylko czekałem na fale po evencie na dyńki :) Przecież to było proste, że będą latały skany na dyniach... Ludzie, pomyślcie...

Opublikowano

@ up Jaka to jest kurwa różnica?

A co do KBota... Tylko czekałem na fale po evencie na dyńki :) Przecież to było proste, że będą latały skany na dyniach... Ludzie, pomyślcie...

Jakie skany? Ja zbierałem na bocie i nic.

obraz24.png

Opublikowano

@up Wyobraź sobie, ze złapali by każdego bociarza w ten event... I się tak nie chwal, też tak robiłem po pierwszej fali, w drugiej zarobiłem nagrodę ;)

Opublikowano
Chce wam powiedzieć że banują Kboty już.

Ale mi nowość, pierwsze bany za kbota/ibota juz pare miesięcy temu były.. po prostu niektórych trafią, niektórych nie.. z kolegami z klanu bociliśmy kbotem praktycznie równo i z czterech tylko jeden dostał 2x warn w ciągu miesiąca.. więc to nie ma znaczenia ile dziennie bocisz itd. Loteria i tyle..

Opublikowano

Kazdy bot jest wykryty :) Tylko ich banowanie moze polegac na systemie ze gdy ktos przez 1 miecha nic nie kupuje to warn :) Ale sa o tylko przypuszczenia :) Ale nie zdziwil bym sie jezeli byla by to prawda :)