Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] 5-shoot powraca !

ILoveVomitI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żołnierze !

Ze względu na duże zainteresowanie, 5-Shot powraca w kolejnej rundzie!

Niestety, nie myśl,że 5-shot case będzie można wygrać kupując czarne lub szare klucze !

Od dziś do 22 listopada, logując się do Combat Arms dostaniesz jeden 5-Shot Case. Chcesz więcej? Czas na codzienne zadania!! Pierwsze i drugie zadanie za każdy dzień,dostajesz 2 dodatkowe 5-Shot od poniedziałku do czwartku, i 4 dodatkowe 5-Shot od piątku do niedzieli !Czyli w sumie 41 na tydzień, a aż 145 ogólnie !

5shot2.jpg

W 5-Shot gra się tak samo jak w Bingo. Przy każdym otwarciu 5-Shot, zostanie wyświetlony numer, który zostanie umieszczony w spersonalizowanej karcie 5shot-a!

Aby wygrać, wystarczy wypełnić pięć cyfr poziomo, pionowo, po przekątnej lub ujawniając co najmniej 5, 10 lub 25 liczb ! Po wykonaniu, otrzymujesz nagrodę ! Zdobyte i nie odebrane nagrody, można trzymać na karcie tak długo, jak długo trwa event ! Im więcej grasz, tym więcej możesz zgromadzić!

Aby odebrać nagrodę, wystarczy kliknąć "reward" obok zdobytej nagrody wtedy ląduje ona do Twojego inbox-a !

ehh.:)

Opublikowano

A jest to na 100% pewne ?

Kurde i moim zdaniem zrobili fajnie bo kazdy ma jednakowe szanse wykonac 5-shota a nie wypelnia go osoba ktora ma najwiecej kasy :)

Tylko ahhh... Te nagrody jakos mega nie zadawalaja :P Ale zawsze cos :)

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano

Martwi mnie tylko jedno, z tego co wyczytałem na stronie, maksymalnie będzie można zdobyć 145 5-shotów, według mnie jest to za mało, w poprzedniej edycji wielu otwierało ponad 200 5-shotów, a i tak nie mieli całej tablicy.

@DOWN

No, miejmy nadzieję :) .

Opublikowano

ale może teraz jest mniejsze prawdopodobieństwo kilkukrotnego otwarcia tego samego numerka ;)

Opublikowano

A tak z ciekawosci co to za nagroda za 5 trafionych numerow ? i nagroda z numerami 29,28,13,44,47 ? Name Color Change ?

Zipperrr.png

Opublikowano

A tak z ciekawosci co to za nagroda za 5 trafionych numerow ? i nagroda z numerami 29,28,13,44,47 ? Name Color Change ?

Ta nagroda za 5 numerków to MYST-99N, a nagroda z tymi numerkami to Player Name Color Change, pewnie na 30 dni :) .

@DOWN

Kolorek na pewno nie będzie na perma, gdyby dali go za całą tablicę to wtedy tak.

Opublikowano

Ja tam nie narzekam nagrody są dobre :P

Jak tylko będzie można włończyć CA ,odrazu kupuje za 30K Gp

tyle kluczy ile się da ^^ . a kolorek możliwe ,że będzie na perma . :P ..

marihuana_synatura.png

By Mee ;**

Opublikowano

Nie kupuj kluczy bo tym razem za nie nie dostaniesz 5-shotow.

Dostaniesz je za dzienne misje i za logowanie ( z tym mam watpiliwosci ) wiec nie wydawaj kasy :P watpie ze na perma bedzie gdyby byl za cala tabliczke to co innego :P a wogole tak dziwnie pol combata by mialo kolor :P

Ta Myst 99n taka srednia ta skrzynka jak ogladalem wlasnie na YT :P ALE ! zawsze kolejny event ze strony nexona ! dziekujemy za 5shota xD

---

No i nexon jak zwykle z umowy sie nie potrafi wywiazac xD 10:11

Kurde ino to napisalem wlacza sie xD

Zipperrr.png

Opublikowano

szkoda tylko, że nie ma black key :(tak jak na obrazku ehh..

ps.

już 12 shootów ;d plecak za 10 strzałów na 30dni (2sloty)

lol jakieś nowe rzeczy doszły wgl do shopa o.O

Opublikowano

Jak 12 shotow ? skoro chyba tylko 4 sa w jobach dzisiaj xD

Tak Jest nowy claymore i osobiscie juz testowalem :P

Jest od rangi msg chyba i mozna go kupic za nx ( bardzo tanio) jak i za gp 2000gp+ na dzien

Jest znacznie mocniejszy niz zwykly claymore wiec cos czuje ze zostaw wygryziony przez nowsza i tansza wersje :P

Zipperrr.png

Opublikowano

ale miałem jeszcze ponad 20 5-shootow z poprzedniego więc...;p

fak, fajnie wygląda ten nowy "claymore"..doszły bronie,maski, nóż...pistolet...a teraz mam error code i nie mogę włącżyć CA haha ;d

Opublikowano

Wyłączyli serwery.. Mają jakąś awarie. Jak grałem to pokazał się komunikat że zostaną zamknięte

A to tematu.. Ja też mam jeszcze z poprzedniego eventu strzały.. Niestety na około 30 strzałów powtórzyły mi się 9 :/

BrutalusPL.png
Opublikowano

Dlatego mam teraz dylemat czy wydac okolo 60k na speca 30 D i tego nowego claymora 30 D i siedziec na QR bo mam 900 exp i gp passow 100% :P

A shopa tak dokladnie nie zwiedzalem ino zobaczylem Claymora od razu kupilem i testowalem ale cos czuje ze nie predko wlacza bo bylo duzo bledow szare klucze mozna bylo kupic 30x za 99k gp i 50x tez za 99k gp xD

Wiec mysle ze zbyt sie pospieszyli z wlaczeniem CA.

Wolalbym zeby wlaczyli go pozniej niz robilli mi smaka xD

Zipperrr.png

Opublikowano

mhm..nie zauważyłem teko komunikatu..;/ ale jak grałem to z jednego meczu można było wydropić z 20 szarych skrzynek...i same GP passy leciały...;/ ze 100ich mam...może to zepsuli..albo jakimś cudem dodali te bronie itp a nie powinno tego być ? hahaha

@up

racja ;d można było kupić 30 za 99k i 50 za 99k ;d hahah

jak zwykle coś zjeba*i ; /

Opublikowano

Oby byly xD Bo sie zakochalem z tej mocy nowego kolegi Claymora :P

Ahhh no niestety nie ma co robic jak tylko czekac az zostanie wlaczony CA ale cos czuje ze i tak beda potem lagi albo nie wiadomo co.

Niech moze jeszcze na nas to zwala ze masowo wszyscy weszli na combata xD

No ja wlasnie tak otwieralem i dlatego tyle passow wydalem na to prawie 100k xD

Zipperrr.png

Opublikowano

Fajnie snajperka wporzadku ciekawe ile tych kluczykow bedzie.Teraz bedzie ciezej i dluzej bedziemy czekac na nagrody ..to latwo zapelnic tarczy nie bedzie trzeba grac dzien w dzien lipa nie dla mnie wolalem z kluczami.

Like it.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Specjalista
Opublikowano

a według mnie jest to zjebane, bo ja np chciałbym w 1 dzień wszystko uzupełnić i dzisiaj chciałbym otworzyć klucze bo mam akurat 25 pomarańczowych skrzynek i bym je otworzył a potem one znikną i LIPA:<

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

napisz to bardziej zrozumiale bo Cie nie kumam ? ;/ co mają pomarańczowe skrzyki do 5shot-a ?

za 25 kompletnych strzałów nie ma black key...;]

Opublikowano

Mają to że za zrobienie całej tablicy dostaje się czarne klucze, on pisze że ma jeszcze skrzynki z Halloween.

@DOWN

Serio? To czemu wstawili screena z NA? No nic, poczekajmy aż wszystko naprawią.

Opublikowano

ale za całą tablicę nie dostaję się czarnych kluczy...w grze było za 25 trafionych jakaś skrzynka ta za ileś tam nx... praktycznie to samo co za 4k GP... chyba że to też jakiś bug abo ich pomyłka..

Specjalista
Opublikowano

napisz to bardziej zrozumiale bo Cie nie kumam ? ;/ co mają pomarańczowe skrzyki do 5shot-a ?

za 25 kompletnych strzałów nie ma black key...;]

jak nie ma jak jest? zobacz sobie na screenie ze za całą tablice są keye

a skrzyneczki to zbierałem jak leciały pomarańczowe zamiast czarnych

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

jezu tutaj na screenie jest, że dostaje się black key'e..a w grze nie było black tylko suply create myst-n czy jakoś tak ta za nx..zrozumiesz to czy nie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...