Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wielki problem .... zinstalowalem CA wlaczam i mi wyskakuje ... GetDeviceCaPS() failed! ....... a potem , Unable to reset the renderr . In order to play CombatArms you nead at lest DirectX 9.0c with a video card the support.... pls pomozcie .... za pomoc dam 5*

ninjaj.gif

01010110_kadir41.png

swider8787-2.png

Opublikowano

piszę że potrzebujesz driect 9.0c czy masz wgranego directa 9.0c???

jak nie pomoże wgranie lub masz wgranego zrób reinstal albo format komputera i wgranie nowych sterowników

jak pomogłem to proszę 5* lub napisanie coś w mojej aplikacji :)

o.O
Opublikowano

Robilem wlasnie reinstall i nic , dzien wczesniej zmienilem windowsa z XP Professional na Home Edition ..... a jakie sterowniki wgrac??

PS; DirectX 9.0c mialem juz ;[

@Edit:Mozesz mi napisac te sterowniki ....... zrobie formata i sciagne z neta,

ninjaj.gif

01010110_kadir41.png

swider8787-2.png

Opublikowano

u najlepiej to mieć professional podaj mi jaką masz kartę graficzną i w ogóle jaki masz komputer xD

o.O
Opublikowano

Intel Celeron Inside processor 550 ( 2.0ghz , 533MHz FSB , 1MB L2 cache) 15.4 WXGA Acer CrystalBrite LCD Mobile Intel Graphics Media Accelerator X3100 1 GB DDR2 120GB HDD DVD-Super Multi DL 802.11b/g WLAN

Moze byc???

PLS Pomóz!!

ninjaj.gif

01010110_kadir41.png

swider8787-2.png

Opublikowano

Najlepiej to nivida.pl i ściągnij sterownik do swojego modelu karty graficznej tam masz do wyboru a spróbuj wyłączyć antyvira i włączyć

o.O
Opublikowano

Wyłączyłeś i ci działa czy nie?? a napisz jaką masz karte... nie cały komp tylko karte graficzną ^.^ xD

o.O
Opublikowano

Ok wejdź w panel sterowania - System - Sprzęt - Menadżer urządzeń - Karta Graficzna dajesz na + i pisze :)

o.O
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...