Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Pierwszy snieg

Mumia57

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po świętach

sygnatureczq000001.jpg

Potrzebujesz pomocy przy obrobieniu filmu,sygnaturze,awatarze itp. ? Nie masz programu Sony Vegas 10.0 Pro , a interesują Cię efekty z nim związane ?

Jeśli tak to napisz PW , napewno się dogadamy ! =)

Zapraszam do wspólnej gry !

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za swoje jakże fascynujące wypowiedzi oraz po części opinie do tego tematu.

Opublikowano

W górach to już pada śnieg ale kiedy w centralnej Polsce to nie wiem ale wydaje mi się że gdzieś na końcu Listopada albo gdzieś na początku Grudnia :)

Opublikowano

Ehh mogło by już tak naprawę sypnąć tym śniegiem ,zacznie się prawdziwa zabawa na drogach ^_^ , większość rozumie zapewne o co mi chodzi .

Opublikowano

Zapewne już niedługo zacznie sypać śnieg , zbliża się ochłodzenie a to były ostatnie ciepłe dni .

Jestem podobnego zdania , oczywiście dziękuję wszystkim za swoje wypowiedzi , sam temat można uznać za zamknięty .

Opublikowano

Ja pamiętam w woj. lubuskim w moje urodziny 21 listopada zawsze padał śnieg w tym dniu :P

@Przepraszam za spam nie widziałem, że do zamknięcia.

Mój fail.

Opublikowano

Pan Mietek spod ławeczki mówi, że już za 5 dni spadnie śnieg ;d

A tak na prawdę to po co Ci on. Ją bym wolał aby śniegu nie było bo ze wzoru Ś=$ gdzie Ś to śnieg a $ kasiora wynika że jak jest śnieg to trza w chu* kasy na wagiel wydać by mieć czym w piecu hajcowac.

Opublikowano

Po co wam zima? ;x

Ja chcę lato ;/

Melanże.. codzienne picie.. jeżdżenie gdzie popadnie..

Powiem Ci że jak będzie grudzień [za 28dni] to będzie na 100% śnieg..

Moim zdaniem ; )

te murzyny to fajnie majo

Opublikowano

Nie wiem czy co niektórzy z państwa nie potrafią czytać ? , pisałem już wyraźnie że temat uznaje za zamknięty i proszę o jego zamknięcie .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czym poźniej tym lepiej. Jak spadnie teraz to wątpie , że do świąt się utrzyma.

Ja lubię "białe święta", nie wiem jak wy :)

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

JA CHCE ŚNIEG!!!

Mam nadzieję, że spadnie jak najszybciej, bo juz sanki w piwnicy czekaja. Jazda po betonie mi się juz znudziła

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...