Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield 3

Gonzo M.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam takie pytanko, czy mogę domagać się od EA dostępu do DLC Karkand jeśli zakupiłem klucz na allegro przed premierą ale sprzedający nawalił z dostawa -.- Teoretycznie więc gra była by pre-paid, za co DLC jest za free. Jeśli nie od EA to od kogo mam się domagać tego DLC, to nie moja wina ze klucz nie dotarl na czas.

Edytowane przez Gonzo M.
GonzoMeczywor.png
Opublikowano

kupiłeś zwykły klucz więc to nie zależy od tego kiedy dotarł jeśli było w aukcji napisane że jest powrót do karkand i te inne bajery to możesz się domagać od sprzedającego lecz jeśli nie było mowy o dodatku to nic nie zrobisz

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

No było napisane wysyłka w 5 min (można rozumieć ze przed premiera). Czyli jak bym dostał w czasie klucz to miał bym to DLC za free...

Tak jak myślałem, nie da się nic zrobić :/ warto było spróbować. Czemu nie tolerują sprzedaży tych key'ów?

GonzoMeczywor.png
Opublikowano

kurde chyba nie zrozumiałeś mego przesłania to i tak nic bynic to nie dało bo nie kupiłeś wersji pre order w pudełku tylko zwykły klucz do grania w multiplayer

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Bywalec
Opublikowano (edytowane)

Gość mógł ci wysłać klucz z podstawowej edycji nawet miesiąc przed premierą, ale DLC byś i tak nie dostał.

Dostajesz DLC, tylko wtedy, kiedy zamawiasz:

1.Edycje Limitowaną z DLC i innymi bajerami

2.Kupujesz pre-order na Origin.

A to, że kupiłeś klucz przed tym jak wyszła sama gra to nic nie znaczy.

Edytowane przez h2o

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano (edytowane)

Może źle przeczytałem ale pisało ze dostajesz DLC jak kopiłeś grę pre-paid, pewnie nie doczytałem...

Temat do zamkniecia.

Edytowane przez Gonzo M.
GonzoMeczywor.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...