Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A jednak nie tylko rozstania part 2

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra.. jest zakaz przeklinania.. ale KURWA ZAZDROŚĆ WAS ZŻERA?

Jeśli ktoś dostał wysoką rangę, widocznie na to zasłużył. Do tego, ranga wcale nie odzwierciedla człowieka.. Global Moderator, Administrator, czy nawet moderator wcale nie musi okazywać jak to on się przejmuje tragediami czy innymi zjawiskami, przez które większość osób udaje jak to się przejmuję.

Przestańcie siać zament, bo jest to nudne.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

I tutaj się zgadzam. Dziękuję Bogu, że odszedłem.

mou, LEVEL UP! - Postmaker?

dajcie warna i lajka.

taki suchar h3h3

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Ja nikomu nie zazdroszczę. Nie mam zamiaru już się wpieprzać w decyzje administratorów.

Niech robią co chcą, to ich forum nie moje.

Powodzenia geo, życzę Ci nawet abyś sobie awansował na swojego upragnionego administratora i był szczęśliwy....

Opublikowano

NlSMO ludzie się zmieniają.

No ale kurwa. Miał bekę z tego, że ludzie mogli zginąć. No to sorry, jeśli się zmienił, to się chyba cofnął w rozwoju.

#Rodimop

Nie zżera nas zazdrość tylko sam zobacz. Co ten typek odwala. :huh:

#Matzar

Tak, najlepiej siedzieć cicho i klaskać Adminom za każdą decyzję.

Sami pisali, że to my tworzymy forum, czyż nie ?

Opublikowano

Hahahahaha. Geo czyń swoją powinność :P. To ja mam być 10 globem xD.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Chcecie mnie na globa? Oh, nie musieliście aż tak mnie wywyższać...

A tak serio - słuszna decyzja, że kolejny glob, nie słusznie, że to Geoning.

Lepiej zaplanujcie sobie kolejnego admina, przydałby się po tym, co się działo na forum.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Pobawię się w katechetę lub innego życiowego sen-seia..

Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem.

Odkąd jestem na tym forum, to zawsze było jakieś "ale" do wybieranej Administracji.. Zawsze znalazł się ktoś, kto zaczynał wojnę.

Powiem teraz coś, co powiedziała kiedyś pewna osoba i jest to warte uwagi.

Na forum nie ma systemu demokratycznego.. to nie użytkownicy wybierają zarząd, a najwyżsi rangą. Skoro zasłużyli, to dostają. Mam to gdzieś, że przestanę być lubiany wśród hejtów i innej społeczności wzbudzającej tutaj agresję i chamstwo. Mnie nie musi nikt lubić, ale to co się tutaj wyprawia jest poniżej krytyki.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Dokładnie, Rodi. Nigdy nie będzie jednego kandydata, który będzie najlepszym wyborem z punktu widzenia wszystkich userów. Jeden będzie miał z nim jakiś konflikt, drugi uzna go za lizodupa, trzeci za to i za to.

Poczekajmy więc co się wykluje z Geoninga v.2.0

Opublikowano

Dobra.. jest zakaz przeklinania.. ale KURWA ZAZDROŚĆ WAS ZŻERA?

Gdyby zżerała zazdrość to np nie lubilibysmy x070x a jakoś jest naszym "mentorem" - nie wiedziałem jak to ująć w słowa xD

więc o co cho ? oO

Po prostu naszym zdaniem ten chłop / dziecko <często się zastanawiam> nie nadaje się na to stanowisko i tyle

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Mamy następny temat vloga - Jacy źli userzy z nas.

Nikt nie jest bez winy. Ale My mamy prawo się nie zgadzać.

Chwila, czyli my mamy zerowy wpływ na forum ? Tak wynika z Twojej wypowiedzi.

Beka w kapsko :ninja:

Opublikowano

no ja je@%#% w &^%^% %^&%&* %^*&^%$# )*^!!!!!! -.- ja cem stary tim, moó i kogostam -.- nie kuposia -.-

PEES NIE CEM BANA BO CEM SIEM NABIJAC Z FORUM BO OSTATNIO BEKA JEST

shoob.png

Opublikowano

Rodimop taaa administracja decyduje kto dostaje rangę, ale pomyśl

- nie ma userów = nie ma forum

i mimo wszystko Ich zadaniem jest wsłuchac się w "głos ludu".

I tak teraz nie cofną Geo bo wtedy wyjdzie że popełnili błąd, a do tego nigdy się nie przyznają więc i tak nic nie wyniknie nowego z naszego pisania więc w sumie szkoda palców

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Geo miał swoje 5 minut, teraz powinien być czas na kogoś innego.

Jest wiele osób na tym forum, którzy zapierdalają a mają zwykłego moda...

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

Wypełnić luki 10 globalami? Tak ma rządzić MPC? Widzę tutaj chaos. Nie tędy droga. Zwłaszcza, gdy osoby strachliwe jak Geoning (sytuacja gdy Ventos chciał mu wpierdolić) on odszedł i dal sie zastraszyć. Dla mnie osoby z globalem powinni mieć conajmniej 16-17 lat.

Cóż. Nie wnikam.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Chcecie mnie na globa? Oh, nie musieliście aż tak mnie wywyższać...

A tak serio - słuszna decyzja, że kolejny glob, nie słusznie, że nie inna osoba...

Lepiej zaplanujcie sobie kolejnego admina, przydałby się po tym, co się działo na forum.

Jesteś żenujący. Razem z kolegami możecie śmiało wypierdalać z tego forum.

Nikogo nie obchodzisz ty i twoje zdanie. Jesteś zwykłym zerem.

Za wysoka.

Opublikowano

Dla Geo gz, a co do tych co piszą że nabijał się z wypadku itd. to nie on pierwszy napisał coś w stylu "Gejoning Krul podwozia nie opuścił go w samolocie ;D" tylko wy zaczeliście się pierwsi nabijać z niego, więc o co ku*** chodzi ...

Opublikowano

[quote name=Mroziak ^^' timestamp='1320181197' post='3390474]

Jesteś żenujący. Razem z kolegami możecie śmiało wypierdalać z tego forum.

Nikogo nie obchodzisz ty i twoje zdanie. Jesteś zwykłym zerem.

acha a Ty jesteś bogiem seksu, fajnie wiedzieć ... Ty tak samo masz userka to ze Ci się tam świeci napis Gold nic nie zmeinia więc nie wywyższaj się bo to jest żałosne

sygnatura_old.png

Opublikowano

Mroziak, to Ty jesteś zwykłym zerem przez to, że próbujesz obrazić Mou.

Sytuacja była, jaka była. Większość nazywała go... (tutaj przemilczę) ale tak serio za to, co zrobił dla MPC większość mu jest wdzięczna.

Odpierdolił kawał dobrej roboty, podczas której Ty Mroziaczku piszący popierdolonego bengjerka zostałeś nadal forumowym zerem hejtowanym przez byle kogo...

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

acha a Ty jesteś bogiem seksu, fajnie wiedzieć ... Ty tak samo masz userka to ze Ci się tam świeci napis Gold nic nie zmeinia więc nie wywyższaj się bo to jest żałosne

Żałośni są słabi hejterzy,którzy wypowiadają się negatywnie na temat geoninga.

Mroziak, to Ty jesteś zwykłym zerem przez to, że próbujesz obrazić Mou.

Sytuacja była, jaka była. Większość nazywała go... (tutaj przemilczę) ale tak serio za to, co zrobił dla MPC większość mu jest wdzięczna.

Odpierdolił kawał dobrej roboty, podczas której Ty Mroziaczku piszący popierdolonego bengjerka zostałeś nadal forumowym zerem hejtowanym przez byle kogo...

Brakuje ci już hejtów na mnie i ciągle wspominasz dobrego bengera? :<

Za wysoka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...