Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BEEF Doniu vs. Chałwa

Mroziak ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze wolalem Chadę, pomimo tego że flow nie ma i ma przeciętne teksty, to da radę go przesłuchać, ale rzeczywiście, z tym nowym dissem Donia to przegrał na 1000%, pod każdym względem. Nie możecie się z tym nie zgodzić, w ogóle nie ma takiej opcji ...

Opublikowano

pizdiox? ;d

poczekam na dalsze kawałki ;]

1:0 dla Donia.

Tylko mi nie gęgaj, że to tylko wizerunek, bo ja kurwistrzale i bez niego mam szacunek.

Opublikowano

Doniu jak dla mnie starymi kawalkami jechal po scenie, teraz juz mi sie niepodoba to co nagrywa.

Oboje raperów jest niezlych ,choc trzeba przyznac ze akurat chada vs doniu wygral doniu.

Ale i tak HH ma laczyc!!!

Opublikowano

pisząc w temacie "chałwa" obrażasz ludzi którzy słuchają Chady. Coś mi tu podchodzi dyskryminacją...

PS.

Doniu to dinozaur? Prędzej tacy ludzie jak Fokus, Rahim, Pih, Peja, Ostr itd.(czyli raperzy z działalnością od +2002r)

Zobaczę kiedy została wydana płyta Pih I Chada i dam edita.

EDIT@

Pih i Chada O nas Dla was została wydana ale i tak Chada ma dłuższą aktywności niż Doniu.

Czyli wnioskując:

Doniu działalność na legalu-2003

Chada-2003

Dinozaur polskiego musi chyba "mieć udział" w go tworzeniu. Jakoś nie pamiętam aby doniu wniósł coś na polską scenę.

OK... Możesz mówić, że się nie znam i opieram się na wikipedii, lecz ja od 12-13 roku śledzę i czytam o polskim rapie.

zdziwiłbyś się 15 latku jakbyś się dowiedział w jakich produkcjach Doniu brał udział ;)

Opublikowano

nie powiem .. Doniu zniszczył tutaj Chade,ale to nie zmieni faktu że Ascetoholix sprzedało sie dla UMC .. -.-

A tego kawałka jeszcze z chęcią będe słuchać :P

Tu też ich widać :D

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Obydwaj są żałośni i kłócą się o nic co nie zmienia faktu, że chada został zjedzony sam przez siebie tymi marnymi linijkami w połowie o charakterze seksualnym. Doniu napisał tekst i nagrał teledysk z jajem w 3 dni a te wacki pisały te marne zwrotki 2 miesiącie (chociaż hades zjada skillsami ich wszystkich to i tak za udział w tej błazenadzie traci dużo w moich oczach)

chada to typowy gimnazjalny raper

x

Opublikowano

Przepraszam za nieobecność w temacie. Dostałem jakiegoś niesłusznego perma czy coś.

@Asparte:

Nie lubię cię,ale skoro propsujesz Doniu to ci opisze.

chada zaczepiał Doniu w "A Pamiętasz Jak?" i nie tylko z tego co pamiętam.

Doniu odpowiedział mu jedną zwrotką w kawałku Gram swoje (ostatnia zwrotka).

chada odpowiedział tym marnym sześciogwiazdkowym skurwielem

po czym Doniu odpowiedział świetnym dissem W ryj.

Doniu był zjedzony już w sumie w Gram swoje, tym kawałkiem go dobił.

To tyle.

Za wysoka.

Opublikowano

1 diss Donia wielkie gówno zajeżdżające POPem.

Odpowiedź CHADY taka sobie tekst coś tam o starej. Jedynie HADES na plus.

Odpowiedź donia lepsza choć nie zmienia faktu , że Doniu jest święty. Chada zaczepił go jakiś czas temu w kawałku 'a pamiętasz jak' i odpowiedział na to nutą po jakimś czasie , i nie ma co jeździć po Tomku że po dwóch miesiącach odpowiedział na ten 1 popowy kawałek.

Czekamy na odpowiedź CHADY.

banner-celtic.gif

Zapraszam na mój profil yt.

www.youtube.com/haaczykk

na którym 'vloguje'

rozmawiam między innymi o sporcie konkretnie o piłce nożnej i nie tylko!!

subskrybujcie !

oraz zapraszam na stronkę fanów Celticu Glasgow:

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...