Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem od pewnego czasu znaczy się od roku prawie :P Otóż Mam konto 43 lvl retail AI-AW i gdy loguję się pasami na gamerfirst.com ( jak coś przepraszam za reklamę ) pisze mi "login error. please try again.". Podaję dobre hasło i login. Niestety nie pamiętam e-maila, daty urodzenia oraz odpowiedzi do konta. Z tego co pamiętam do tego konta są dołączone 2 lub nawet 3 inne konta . Proszę o pomoc.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

w zasadzie w większości przypadków gier i ich teamów administratorzy mogą sprawdzić twoje hasła . i na przykład wiedząc że piszesz z tego samego IP dać ci je .

kiedyś odzyskałem tak hasła do pewnej mmorpg ale to zalerzy od twojego angielskiego i nie jestem pewien czy WarRock ma IRC żebyś, mógł tą sprawe załatwić . bo poprzez system zgłoszeń support moim zdaniem ciężko się gada i wymienia informacje

3007.jpg
Opublikowano

Musisz sie zalogowac na Gamersfirst i co chyba 180 dni trzeba zmieniac haslo. Sproboj moze pomoze ale chyba trzeba potwierdzic przez email :)

Welcome back

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...