Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne]pbdobot ban

poker#16#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo bocić nie potrafisz

a co to ma do rzeczy? jak bot jest nie wykrywalny to jest i nie ma znaczenia jak sie boci;d a co jak co ale sie nie czailem i z 20 ha na dobe byl bot spokojnie:) i to dosc dlugi okres czasu

Opublikowano

dalej sobie pobierajcie darmowe boty ;p dobrze ze tam sie nie rejestrowalem , GL HF ^^

nie badz taki madry bo za kbota platnego tez sa bany wiec wiesz:) sam tego doswiadczylem:)

Opublikowano

Wszystkie boty są wykrywalne, niezależnie czy płatne czy nie(oczywyiście płatne wykryć trudniej przy dobrym boceniu). Duzó tu zależy od szczęścia i od umiejętności korzystania z botów. Mógłby ktoś zrobić tuta jak nie zostać zbanowanym podczas bocenia i napisać tam jakieś porady. Może nie było by takiego spamu o banach ;)

Opublikowano

a co tu radzić.. jak się boci 24/7 to prędzej czy później cię trafią.. chociaż są przypadki że ktoś używał pierwszy raz przez pare godz i banowali.. na to nie ma reguły tak jak nie ma niewykrywalnych botów. Jak wyszedł pdbot to na początku mało ludzi używało to była nikła szansa żeby dostać bana.. teraz jak co 3 osoba go używa szanse rosną i bany się pojawiają.

Opublikowano

@up a może od początku pedobot był wykrywalny tylko bigpoint przez ten szmat czasu nie uruchamiał skryptu?

Dobra kurwa zamknac ryje...

Po 1. To NIE JEST zaden kurwa jebane gnoje 'pedobot' tylko PBDOBot, ciezko zapamietac kilka liter po kolei?

Po 2. Myslisz ze jak przekrecisz nazwe bota to jestes fajny?

Po 3. Każdy bot jest wykrywalny i nic na to nie poradzisz

Po 4. Nie da się zrobić niewykrywalnego bota

Po 5. Od tego czy cie zbanuja czy nie zalezy glownie fart

Po 6. Gówno mnie to obchodzi ze kogos zbanowali wiec nei zakldajcie takich tematow.

Po 7. Bocic trzeba umiec

Po 8. Widze ze od tego KałBota wam sie już mózgi zlasowały

Po 9. Spierdalać

Opublikowano

No ciekawe czy ja miałem dzisiaj takie szczęście, że bot mi się wyłączył po południu i bana nie mam :).

@UP Raport

Po 10. Myślisz, że jak napiszesz posta z tekstem, że kogoś podkablujesz to twój post to nie spam? Jak się wysyła raport to się wysyła, a nie wali konia przed monitorem po napisaniu, takiej wielkiej groźby.

Po 11. Opanuj swoje emocje :).

Po 12. Wiesz co to "Netykieta"?

obraz24.png

Opublikowano

Bocić trzeba umieć!!!!Od 10:00 do 12:00 bot nie może latać bo BP wtedy skanuje!!!A jak ty latasz jak jakiś popierdoleniec, a potem to przychodzisz z płaczem ze masz ban to qurwa nie dziw się że każdy mówi że jesteś pojebany.

w5cNAHm.png

Opublikowano

Ja mam KBota i ustawiam by wyłaczył się o 09:56 wiesz nim się lognie i "osdapnie" potem posz szkole se go wanczam lub puźiej i jest git. W tym czasie lece na wrogie firmy,

w5cNAHm.png

Opublikowano

Bocić trzeba umieć!!!!Od 10:00 do 12:00 bot nie może latać bo BP wtedy skanuje!!!A jak ty latasz jak jakiś popierdoleniec, a potem to przychodzisz z płaczem ze masz ban to qurwa nie dziw się że każdy mówi że jesteś pojebany.

skad w was tyle agresji:O:O

Opublikowano

@up2 powiem ci tyle jesli chcesz miec mniejsza wykrywalnosc to alieny i boxy jesli chcesz szybko zbierac uri kredyty ammo itd to boxy ale masz wieksza szanse na bana ;)

Opublikowano

Nikt nie odpowiedział moim temacie więc może tu zapytam: Czemu na jednym moim koncie bot fruwa normalnie a na drugim nie ruszy sie zmiejsca?

Opublikowano

Nikt nie odpowiedział moim temacie więc może tu zapytam: Czemu na jednym moim koncie bot fruwa normalnie a na drugim nie ruszy sie zmiejsca?

muahha , fruwa haa xD

Dobra kurwa zamknac ryje...

Po 1. To NIE JEST zaden kurwa jebane gnoje 'pedobot' tylko PBDOBot, ciezko zapamietac kilka liter po kolei?

Po 2. Myslisz ze jak przekrecisz nazwe bota to jestes fajny?

Po 3. Każdy bot jest wykrywalny i nic na to nie poradzisz

Po 4. Nie da się zrobić niewykrywalnego bota

Po 5. Od tego czy cie zbanuja czy nie zalezy glownie fart

Po 6. Gówno mnie to obchodzi ze kogos zbanowali wiec nei zakldajcie takich tematow.

Po 7. Bocic trzeba umiec

Po 9. Spierdalać

LOL ? Sam poprawiasz , a co innego piszesz.

@topic. Może zle cos ustawiles ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...