Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LOL nie odpala!

*OSEK*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tamtym tygodniu bylem u kumpla i dal mi zagrac w lola, na poczatku wydawalo mi sie ze gra zryta jak mario, ale jak sam zagralaem i poubijalem troche typa to sie troszki spodobalo.Przechodzac do tematu, ściągnalem u siebie lola odpalam znika ten pierwszy napis na srodku ekranu "League of Legends" i tyle, gra dalej nie odpala.Licze na pomoc z waszej strony, z gory dziekuje.

Pozdrawiam, *OSEK*

Opublikowano

Sterowniki do karty graficznej wgraj najnowsze jakie są, uruchom jako administrator, najlepiej napisz ile masz ramu i jaki procesor.

Zakładałbym, że to wina zbyt małej ilości pamięci podręcznej.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Kilka rozwiązań które pomogły innym ludziom:

"I added

"64.7.194.27 prod.eu.lol.riotgames.com"

in the "hosts" file (C:\WINDOWS\system32\drivers\etc)

and it worked!"

Wiadomość błędu: "Nie można się połączyć do sieci" (Error Message: "Unable to connect to the network")

• Gra musi być zainstalowana w pod-dyrekcji by działała poprawnie
  • Mogłeś/aś zalogować się podczas gdy serwery są wyłączone, spróbuj później.
  • Wyłącz wszystkie oprogramowanie związane z firewall'ami na twoim PC i routerze.
  • Wyłącz wszystkie oprogramowanie związane z anty-wirusami na twoim PC.
  • Upewnij się, że Internet Explorer nie jest w trybie offline.

Wchodzicie do c:/windows/system32/drivers/etc/hoists

Hosts otwieracie za pomoc± notatnika i usuwacie na dole ip riota wraz z nazw±. Zapisujecie otwieracie gre, czekacie kolejke i dzia³a ;)

Zmień wersję z Polskiej na Angielską.

Spróbuj wszystkiego, może coś pomoże.

Opublikowano

Zmień system operacyjny.

Widzisz.. Ja z kolegą mieliśmy ten sam system, a gry działały nam różnie.

Najlepiej ściągnij sobie Windows 7, na PEB na pewno są download linki.

Warez

Wystarczy ściągnąć part od 1 do 9, a potem wypakowujesz i można instalować. Jest wybór systemu 32 lub 64 bitowego, bez aktywacji, po prostu sama instalacja i masz system sprawny + aktualizacje.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Co wy ku*wa macie do kompa/systemu?! Ten błąd to brak połączenia z serwerem LoLa, wczoraj też się nie mogłem połączyć... Spróbuj dzisiaj, a jak nie uda się, TO WYŁĄCZ FIREWALLA (panel sterowania)

Opublikowano

Przecież pisał, że ściągał już parę razy ze strony -.- Dzięki odpowiedziom typu "kup nowego kompa", "reinstall systemu" koleś pewnie już nie wejdzie tutaj... Mpcforum służy pomocą!

Opublikowano

No wbilem i poczytalem co piszecie no sciagalem sam lola i od kumpla sciagnietego z pendriva tez mialem ale to nic nie zdzialalo.

@Próbowałem znów wyłączyć firewalla ale i bez niego to nic nie daje.Moze zle go wylaczam, biore przez->Moj komputer =>zarzadzaj=>uslugi i aplikacjie => usługi =>zapora systemu windows i ja wylaczam.

Opublikowano

Postaraj, się pobrać all całego Lol'a i na nowo wszystko, wgrać wtedy powinno zadziałać, nie zapomnij o wyłączeniu anty wirusa.

1233l.gif Jeżeli, masz jakąś sprawę, zapraszam na pw!

1233l.gif | Member |

Opublikowano

Od kolegi nie możesz brać lola, gdyż przy ściąganiu lol'a ściąga on PMB(Pando Media Booster), który jest potrzebny do funkcjonowania kompa.

Najlepiej sformatuj partycje systemową i tyle. Dużo czasu to nie zajmuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...