Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Jest to na prawdę świetna gra, mam zamiar pobrać - lecz jest ona płatna. Dzisiaj ma być darmowa, wie ktoś coś więcej na ten temat?

Lista polskich graczy:

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Wiem tyle że dzisiaj podobno mają wrzucić klienta do pobrania na stronę (a właściwie downloader). Przeczytałem to na tym forum, więc nie wiem czy to prawda czy nie ..... ;p

Opublikowano

@UP Ale już można pobierać, teraz to wyłączyli ale wcześniej to działało. Ja specjalnie do 22 nie będę czekał za DC Universe Online. W tym temacie umieszczajcie swoje nicki, poziomy, klasy. Zgadamy się wszyscy i zostaniemy grupą silnych super bohaterów!

Opublikowano

Jak najbardziej. Tylko stronka mi nie hula :(

Mam takie coś od około 14

Come back soon to check out our new look and find out what it feels like to fly, speed and fight for free in the DC Universe Online!

DC Universe? Online

Free-To-Play. Your Way.?

Opublikowano

miałem dylemat czy pobierać to na PC czy PS3, wybrałem PC z racji że ludzie narzekają że wolno idzie pobieranie na PS3

btw 14gb to trochę dużo :/ ale cóż

819531478353821175209.gif

Opublikowano

IceBreakerPL

Serwery eu PvP

:D wbije potem muszę zrobić prezentacje krzyżaków ......... ze 2h zejdzie :D

Złoczyńca :)

Opublikowano

Mi się jeszcze pobiera, za szybko te pobieranie nie idzie. Mam takie pytanie, czy przy serwerach PvP można robić questy i nabijać poziom i walczyć też z potworami? Ja będę grał chyba Jokerem. Oczywiście będę też grał na eu. W tym temacie zrobię listę polskich graczy.

Opublikowano

Zmień u mnie nick, przestałem grać bowem :D

Nick: Iluzjonista

Moc: Mental

Broń: Straff

Tak można, graj w bohaterach, nie chce mi się nowej postaci robić :D

Opublikowano

Bohaterzy nie dla mnie. Nadal korci mnie Joker, ale jeszcze zobaczę. Nie znam całej listy bohaterów.

Opublikowano

Hmm to wiem co zrobię :) Usunę iluzjoniste i zrobię nową postać o tym nicku tylko że w złoczyńcach :D Mój Mentor chyba luxor ;P

ps. graj na serwerze pvp, o niebo lepsza rozrywka :D Jak zobaczysz bohatera to jest za kim polatać żeby rozwalić :D

Opublikowano

nick: Marlam

brón: Łuk

moc:Ogień

Nie wiem na jakim serwie gram bo za bardzo nie obczaiłem gry ale na początku klikałem PVM :)

Pozdrawiam

sygnabv.jpg

Opublikowano (edytowane)

WTF ??? Chce wejść do gry, przy logowaniu wyskakuje mi że logowanie nie powiodło się i że źle wpisuję nazwę użytkownika lub hasło, a obydwa wpisuje dobrze. Zrobiłem new konto i dalej ten błąd o co kaman ?

Dodam że na stronce mogę się normalnie logować.

@Ceyz

Bohaterzy: (jako mentorzy)

Super Man

Batman

Wonder Woman

@Zummalo

Dzięki, nic o tym nie wiedziałem :D Zapamiętam na przyszłość.

Edytowane przez BesieK
Opublikowano (edytowane)

WTF ??? Chce wejść do gry, przy logowaniu wyskakuje mi że logowanie nie powiodło się i że źle wpisuję nazwę użytkownika lub hasło, a obydwa wpisuje dobrze. Zrobiłem new konto i dalej ten błąd o co kaman ?

Dodam że na stronce mogę się normalnie logować.

NO... Ludzie czytajcie dobrze... Przed chwilą pisałem że serwery padają. Jeżeli wejdziesz na stronkę to po prawej stronie jak troche scrollniesz na dół to jest status serwerów.

@Topic

Nick: Zumalo

Gram złem.

Mentor: Joker

Broń: Te rękawiczki

Edytowane przez ZUMALO
Opublikowano

:/ Mogli by zrobić jakiś limit graczy na jednym serwerze, bo jak tak ma padać co chwile to to jest bez sensu ;/

Ile gdzieś trwało wcześniej włączanie na nowo serwera ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...