Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim grać?  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kim gra? od nowa?

• Woj Mental
      0
    • Woj Body
      4
    • Sura WP
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak jako iż dostałem ostatnio bana na serverze orion posiadałem szamanke smok poli m4, strzelak G1 59lvl to był i ok 6 kamyków na eq jak wbije 61 no ale olać to.

Planuje nową grę na serverze Syriusz. I tu jest pytanie kim grać....

Zastanawiałem się nad: Woj Body/Mental, Sura WP.

Planowałem tak, ponieważ patrzyłem już w przyszłość o dobry exp w V2, uciągnięcie DT oraz łupanie metków.

Lecz u sury WP, widze 1 minus, którym jest pvp, ponieważ już na ok. 55lvlu chciałbym być nienajgorszy w pvp lecz ze skillami Ostrze-Zbrojka-Wir/Strach będzie to lipa. Doradźcie mi bo sam nie wiem xD

Ninja archer/dagger oraz szamani odpadają.

Na początku gry oczywiście będę miał problem z surą WP, bo kiedyś nim grałem dobiłem 18 lvl i nie wiem czemu przestałem, lecz teraz zamierzam grać na tak już dłużej :P

Gdzie expić itp. na poszczególnych lvl'ach to akurat wiem, statystyki także znam oraz rozdawanie skilli.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Exp z poczatku mentalem potem kupisz zwoje i zamienisz sie na body"iego;p

Tak samo z wp...

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

Jeżeli patrzysz w przyszłość to bierz WP, po 75 zaczyna się zabawa i w DT i w PvP

Opublikowano

Ok dzięki wybiorę surę wp dodam do tego że zależy mi także na metkach a na metki dobry jest body za to gdy chcialbym expic w v2 to mental lepszy a WP ma i to i to lecz ciut słabsze :P

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...