Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co byś zrobił na moim miejscu ?

LamS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mozna sie uzaleznic od jakiejs gry bo ja nie wiem? mi się wszystkie nudzą, nawet Crysis 2 w połowie , pomimo tego że grywalność jest zajebista. W metinie dobilem 18 lvl, a na drugi dzien to na siłe docisnalem do 25 (juz mi sie rzygac chcialo od tej gry) i gdyby nie ban to bym wbił 30 lvl na hackach i dalej fishbota puscil i ogolnie mial wyjebke na dalszy exp -- robilem to ogolnie dla kolegow , bo caly dzien mi gadali o tym metku a ja nie mialem jak odpowiedziec na to, wiec wpadlem na pomysl ze tez zagram.

Na Twoim miejscu bym rzucil to wszystko ... i wymyslil sobie inne zajecie na kompie, gry tego typu ostro ssą jak dla mnie i nie zamierzam wrocic do zadnej z nich.

Opublikowano

Rzuc moneta

Jak orzel : 4Story

Jak reszka : Last Chaos

Jak zawiśnie w powietrzu : Metin2 (-,^)

sygnatureczq000001.jpg

Potrzebujesz pomocy przy obrobieniu filmu,sygnaturze,awatarze itp. ? Nie masz programu Sony Vegas 10.0 Pro , a interesują Cię efekty z nim związane ?

Jeśli tak to napisz PW , napewno się dogadamy ! =)

Zapraszam do wspólnej gry !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...