Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]czy jest możliwe

I*N*F*E*R*N*O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wczoraj zauważyłem gościa co miał ponad milion osłony na jednej konfiguracji i nie wiem czy to bug

bo chyba nawet jak się wsadzi Bo2 wszystkie miejsca na generatory i do irysów i apisa na podwujnych bosterkach i sepromie to chyba i tak się miliona osłony nie wyciągnie.

Jak myślicie

Proszę daj lubię to

Opublikowano

@up ja tak uzyskałem 987K osłony przy 31 bo2 i irkach na 6 lvl

ale nie mam apisa :P

WAŻNE

Nie zbieram ani + ani - a jeśli chcesz mnie na siłę uszczęśliwić to daj to co uważasz za słuszne

ale i tak uważam ze jest masa innych użytkowników która naprawdę zasługuje na uznanie :) dzieląc się z nami TUT`kami i innym badziewiem :P

I JESZCZE WAŻNA RZECZ ZAMIAST OBRAŻAĆ INNYCH POSTARAJCIE SIĘ IM WYTŁUMACZYĆ BO MOŻNE NIE ROZUMIEJĄ TEMATÓW W KTÓRYCH ODPOWIADAJĄ

POZDRAWIAM:ÖPŦĭМŮ$»«PŖĭMΞ SERWER: Global Ameryka 5

Opublikowano

Spectrum i sentinel daje tyle samo osony bo 10% :D jest też możliwość taka że stał np . na bazie i dostał te +10% a może więcej od kogoś z rozdzielacza . Lekko ponad 1 mln osłony jest możliwe normalnie bez bugowania

Opublikowano

jejku ale zal... ja na złotej vedze z bosterkami mam cos grubo ponad te 600k jak nie wiecej dokladnie nie pamietam i to tylko na dronikach oslonki a na statku fs

Opublikowano

można mieć ponad 1 mln osłony jak? seprom bastion profil boostery rozdzielacze,zwykłe 33 bo2

rozdzielacze od innych graczy może nawet wiecej niż 1,5 mln

1319559475-U373267.png

1319564932-U373267.png

Opublikowano

Inferno , wiem o kogo Ci chodzi. I ta osoba nie miała żadnego bugu .. Spokojnie można wyciągnąć ponad milion osłonki, a dokładnie osoba ta miała 1, 056, 000 osłony .. Kup podwójne, seprom w osłonki , desing odpowiedni i wszędzie Bo2 (8 irków na 6lvl + apis i na statku same osłonki) Spokojnie wyciągniesz milion.

Kto żyje bez szaleństwa jest mniej rozsądny niż mniema!
Opublikowano

mój kolega bez APISu mial na 31osłonach, Sepromie , podwójnych boosterach , bastionie 970tyś osłon , a jak łapał od naszej 5 jak lataliśmy na bitewnych po 20-30% to miał ponad 1,2mln . Więc jest możliwe.

Opublikowano

Sam wyleciałem dla polewu z kumplem z klanu na osłonach 2x milion... W sumie żeby nas ubić musieli zbić 4 mln osłon, ale była zabawa ;p Tylko potrzebny był solace i bot naprawczy, inaczej hp by szybciej się skończyło :D

"Ja spokojnie wyciągam do 2mln osłon" kolejne pierdolone dziecko... W 30 latacie na rozdzielaczach?

Opublikowano

tylko że latają na około miliona osłon ale napędy mają wszystkie i ostre bicie tak jak to miało miejsce z zbugowanymi konfami

Opublikowano

Robie to normalnie lenov 15 osłonekk bug mam wiecie jaki

do tego w dronach 18 osłonek

seoprom

podwójne

oczyWISCIE NA SWOICH MAPKACH

I MAM PONAD 1,5 MLN OSŁONEK

Opublikowano

2 Mln sie nie da... Max. Ok 1 330 000. Jest to liczba gdy nasz booster wynosi 100 %. Czyli w grupie osób (najmiej 5 + my).

A standardowo ja mam na Golcu z designem + 10 % 110 000 na podwójnym. A bez ok. 700000.

Podane liczby są z golca z apisem (33 osłony). Oraz % z profilu.

Osoby piszące 2 Mln mówiły o połączeniu 2 konf zapewne. Ja tak cubiki bije. :)

Opublikowano

Witam. Pewnie jeszcze Sentinela użył.. to też trochę doda..

Ciekawe rzeczy opowiadasz od kiedy sentinel daje osłony ;o o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...