Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Czemu takie lagi ?

Piteriuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz podać jakieś dane o Twoim PC, filmik nam tu nic nie daje, wystarczyło napisać "gra przycina"...

To może być wina sterowników, zawalonego systemu, dysku twardego, grafiki, procesora... można bez końca* wymieniać ;P

Polski Fansite o B&S:
small_logo.png

Opublikowano (edytowane)

Yyy a czemu w ustawieniach nie mogę nic przestawić, dam wam zaraz screena.

86054781927876223209.png

Tylko powiedz mi jak ? :D

Edytowane przez Piteriuz
Opublikowano (edytowane)

Wiecie jak temu zaradzić, dobra ja idę dobranoc :D. A wy piszcie swoje propozycje.

Zacznijmy od tego, że masz HD 3650, a minimum to (chociaż nie trzeba się aż tego tak twardo trzymać):

• Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card, ATI Radeon 3870 or higher, Nvidia GeForce 8800 GT or higher.
  • Graphics card memory: 512 MB

Zatem dobrze, że w ogóle Ci chodzi xD Pewnie masz zablokowane ustawienia z powodu grafiki... ew. przeinstaluj sterowniki i samą grę, może to pomoże, bo dosking ma tak samo jak ja i możemy sobie normalnie ustawiać jak nam się podoba.

Edytowane przez Seigi

Polski Fansite o B&S:
small_logo.png

Opublikowano

Jakiego formata? Przeinstaluj grę i ściągnij najnowsze stery do swojej karty, chociaż mi się wydaję że po prostu twoja karta jest za słaba na BF.

33tgl5w.png

Daj +

Opublikowano (edytowane)

Jakiego formata? Przeinstaluj grę i ściągnij najnowsze stery do swojej karty, chociaż mi się wydaję że po prostu twoja karta jest za słaba na BF.

A podasz mi stronę na której można je pobrać, moje sterowniki to: Ati Mobility Radeon HD 3750 - mam windows 7

Edytowane przez Piteriuz
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...