Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój domek

adrioso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym przedstawiając wam mój domek

http://www.mpcforum.pl/videos/view-2675-domek-v2/

Domek będzie rozbudowywany

Polecam te tekstury

Download:

Skany

Liczę że polubicie to :P

graphic.png

Opublikowano

Ciekawy koncept domku. Na pierwszy rzut oka można dostrzec surowy styl skandynawski, jednak im bliżej przyglądam się tym bardziej jestem przekonany do wizji autora. Świetna praca, czekam z niecierpliwością na dalszą część mam na myśli rozbudowę. Powodzenia ;)

Opublikowano

Domek naprawde ładny , nie widze skanu . Dodaj bo nikt Ci bez skanu nie pobierze:)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

mały , prosty dom żadnej sensacji dom można indentyczny wybudować w moment.. nie ma tu nic ciekawego i nie wiem po co takimi budowlami 15 minutowymi się chwalicie...zbudujcie coś w 50 godzin realnych i wtedy wrzucajcie ! nie jest wart pobierania

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Dom jak dom nie ma sensacji tylko wejście mi się nie wiem czemu bardzo podoba :)

Uwaga Spoiler Tylko +18 !!!

Zboczuch ^^

Opublikowano

Domek jakoś nie specjalny, ale widzę, że będziesz rozbudowywał. Więc czekam na więcej i zostawiam LUBIE TO!

Pozdrawiam i czekam ; )

Lubisz To

troloh.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...