Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kbot za PSC 20 zl

Sylwo95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest bezpieczniejszy od biobota i nie musiszkupywac kopdow mozesz kupic lub zamemu nabijac na stronie captchatrader.com

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

Aha, dziękuje za odpowiedź. W najbliższym czasie mam zamiar kupić kbota, choć mój kolega dostał na nim bana(może dlatego, że latał 8 dni na bocie).

Opublikowano

Aaa dupa. Też wyłapałem warna, na zajebistym, niewykrywalnym KBocie (przed tamta falą był niewykrywalny w 100%), więc... Nie masz pewności żadnej. KBot jest na pewno lepszy od BioBota, ale teraz... Nie opłaca się rozpoczynać nawet bocić, bo cena kodów captcha na zrobienie fulki, PP, apisa itd. wyniesie pewnie ponad 600zł więc...

Opublikowano

Kody captcha mają tylko konta podejrzane, więc ni

Aaa dupa. Też wyłapałem warna, na zajebistym, niewykrywalnym KBocie (przed tamta falą był niewykrywalny w 100%), więc... Nie masz pewności żadnej. KBot jest na pewno lepszy od BioBota, ale teraz... Nie opłaca się rozpoczynać nawet bocić, bo cena kodów captcha na zrobienie fulki, PP, apisa itd. wyniesie pewnie ponad 600zł więc...

Kody captcha mają tylko i wyłącznie konta podejrzane np o bocenie,bugi,premka za znajomych z jednego IP itd.

bugpointblack.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...