Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec

camaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ponoc maja teraz jakies problemy z tym patchem co wprowadizli bo byl przeciwko dupe hackowi , i caly czas wyskakuje invalid client , takze prawdopodobnie jeszcze dzisiaj pohaximy na csv :P btw szczepo jaki nick na dekaron eu ?:P

Opublikowano

Panowie z tego co śledziłem na forum dekaron gametribe to bardzo dużo itemów jest na +8-+9 zrobionych przez dup hacka ponieważ jest strasznie mała szansa, że uda nam się zrobić na +8 lub 9+ chyba, że z duplikujemy sobie set i będziemy próbować do skutku. A serv nie działa ponieważ chłopaki z gametribe źle usunęli mailboxa który pozwalał duplikowac itemki.

Jeśli macie CSV i nie zupdatowaliście gry możecie się wbić ale nie ma pewność, że na servie nie będziecie tylko wy i GM'owie.

18865.jpg

9227.gif

25818.jpg

Opublikowano

Niee dup hacka można było dostać od określonej grupy ludzi go nikt nie sprzedawał. Jedna z gildi miała dup hacka dla siebie i właśnie jeden z jej członków się tym chwalił na głównym forum

18865.jpg

9227.gif

25818.jpg

Opublikowano

Ja tam czytam od czasu do czasu (np dziś) to nie spotkałem się z takim tematem ani postem. Może go nie ma, a może po prostu na niego nie wpadłem.

18865.jpg

9227.gif

25818.jpg

Opublikowano

nie dup tylko dupe od duplicate, i wcale to trudne nie było więc nie wymyślaj jakiegoś "underground" które to miało, całą filozofią było pomyśleć -_-

2006-2010

Opublikowano

Po gametribie można się wszystkiego spodziewać :P

Mam nadzieję, że chociaż 2x expa nam dadzą w ramach przeprosin.

18865.jpg

9227.gif

25818.jpg

Opublikowano

Ms na 2moons mam od 400 do 700 więc zbyt duże opóźnienia żeby hackować na przyzwoitym poziomie,za dużo botów,dzieci które kradną moby i zostawiają za mapą tak więc podziękuję za tą ofertę,może GameTribe nie ma doświadczenia w prowadzeniu gier MMO/MMORPG ale starają się a poza tym jest mały ms więc zostaję,a metody hackowania są takie same na dekaronie jak i 2moons nawet w CE są takie same offsety,a co do eventów to myślę że prawdziwy gracz nie potrzebuje ich do szczęścia,jeśli poświęciłeś swój czas,zacząłeś tu grać i masz jakiś już dobry lv to graj dalej.Każdy chce mieć high lv ale nic za darmo,trzeba poświęcić sporo czasu z eventami czy bez.

Opublikowano

No dokładnie co za różnica 2m czy dekaron to jest to samo to, że Acclaim daje więcej eventów nie znaczy, że od razu trzeba u nich grać

18865.jpg

9227.gif

25818.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...