Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk][24/7][NO-Wl]]100% Survival, bez LWC, bez pluginów,

ZorofulPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukasz serwera z doskonale dobranym teamem, z brakiem

pluginów oraz takiego na którym się nie zawiedziesz? Już teraz możesz zaczac swietnie się bawić w wiecie Golding Minecraft!

Wystarczy, że dasz się oprowadzić po bajce jaka jest Nasz serwer.

(...) Wyruszaamy...

adresip.png

IP serwera - 46.254.21.107

teamdz.png

Własciciel: Dr_Koshen

Admin #1: Zoroful

Admin #2: Dr_Koshen

screenshotyw.png

Screenshooty - [/color](kliknij)

dodatkoweinfo.png

100% Survival bez pluginow, bez LWC, bez cubów

Opublikowano

mozemy wbic tam cala ekipa i pogrywac od czasu do czasu??

Hosting Dedykowanych i Vps serwerow do kazdej gry/programu i strony WWW i domeny za bardzo niska cene...

KONTAKT:

gg:2640546

aevers.com

68c3b33ce3ad8fdfa8b6f7a06140dfdb.jpg

http://marekjoe.MPCF....php?add=Milten

1-375479-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png

Tani sprzedajemy serwery (narazie 2, ale jak bedziecie kupowac zwiekszymy) minecraft nawet do 50 slotow, za jeden slot 1,50zl

Pisac

gg:33770533

Opublikowano

Super serwer :). Mi się bardzo podoba, ten klimacik jest fajny. POLECAM!

35672.jpg

Poprawna polszczyzna to podstawa.

Jeśli ty Użytkowniku nie posługujesz się poprawną polszczyzną, to idź po słownik i PRZECZYTAAAJ GOOO CAŁEGOOOOOO!!!

Opublikowano

Pierwszy raz wbijam na serwer, ohooo, będzie ciekawie... Dopiero z czasem zobaczyłem że to porażka. Admini NIEOGARNIECI! Niby survival, a nie wiem jak tą wolną amerykankę nazwać. Nie polecam osobą które szukają czegoś porządnego, a nie "a la" dedykowany... TAKIE COŚ TO NA HAMACHI!!! Taka jest moja opinia, NIE POLECAM!!!

Jerry, znany również jako Jerry`s ;)

Cofam to co napisałem, wszystko się zmieniło i nie chcę psuć im opinii... Sam tam gram ;)

Aśnaebaem..

Opublikowano

Admin, weź mi zresetuj hasło bo źle wpisałem na register ;/. mój nick to softenik

35672.jpg

Poprawna polszczyzna to podstawa.

Jeśli ty Użytkowniku nie posługujesz się poprawną polszczyzną, to idź po słownik i PRZECZYTAAAJ GOOO CAŁEGOOOOOO!!!

Opublikowano

Już jest o WIELEEE... LEPIEJ, aż miło się gra!!! Zapraszam ;D

Jerry

Aśnaebaem..

Opublikowano

Ludzie już zapomnieli co to prawdziwy survival! To jest to czego szukałem, ludzie wbijajcie! Razem się pozabijamy, poplondrujemy! Wbijać, wbijać!

Opublikowano

Ja nie polecam Mute wszedlem i powiedzialem czesc czy tutaj jak sie zalozy budynek to cuba daja

ODRAZU MUTE !!

NIE POLECAM

----------------------

Na pewno bluzniles za nic innego nie daje mute.
Opublikowano

Ludzie już zapomnieli co to prawdziwy survival! To jest to czego szukałem, ludzie wbijajcie! Razem się pozabijamy, poplondrujemy! Wbijać, wbijać!

CO?! To nie jest 100% survivalu, tylko 100% chaosu... Nie ogarnięta administracja, każdy się bije, wyzywają i wszystko co najgorsze. Chociażby zrobili by regulamin, spawn, home i sethome - to nie. Cuby dają wszystkim, co to za survival? Cofam moje słowa, mi się nie podoba. Wszedłem z kolegą na serwer i co? Dostaliśmy mute, za powiedzenie cześć bo podobno przeszkadzaliśmy. Totalny chaos.

Opublikowano

No możliwe... Wejde, zobacze. Co do Cubów to nie ma żadnych :O. Jak na razie serwer OFF?! Szit ;D

CO?! To nie jest 100% survivalu, tylko 100% chaosu... Nie ogarnięta administracja, każdy się bije, wyzywają i wszystko co najgorsze. Chociażby zrobili by regulamin, spawn, home i sethome - to nie. Cuby dają wszystkim, co to za survival? Cofam moje słowa, mi się nie podoba. Wszedłem z kolegą na serwer i co? Dostaliśmy mute, za powiedzenie cześć bo podobno przeszkadzaliśmy. Totalny chaos.

Aśnaebaem..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...