Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dżem dobry!

Święta tuż tuż a ja nie wiem co sobie na święta zażyczyć ;]

No i wpadłem na pomysł: Poproszę o tego "androida"... Tylko co to do cholery jest...

Co to android?

Ogólnie chodzi mi o tą "maszynę" na której gramy w gry, mamy internet (Wi-fi), moge słuchać muzyki...

Czy to telefon?

Ogólnie napiszcie mi z czym to się je? W prosty zrozumiały saposób bo za cholere nie wiem co to jest.

Możecie zapodać przykladowe tanie, dobre modele ;]

Za anielską cierpliwość i ładne rozbudowane, zrozumiałem odpowiedzi, lecą +'y (tak nie jeden, ale kilka ^^)

Z góry dzięki

Nup ;(

Edytowane przez fsdfasfasd
Opublikowano

Cytując ciocię wikipedie:

Android ? system operacyjny dla urządzeń mobilnych takich jak telefony komórkowe, smartfony, tablety PC i netbooki. Android jest rozwijany przez Google i oparty na jądrze Linuksa oraz oprogramowaniu na licencji GNU.

A własnymi słowami, to system operacyjny (taki jak masz w komputerze) przeznaczony dla smartfonów (telefonów dużo mocniejszych niż zwykłe).

Mówiąc np, poproszę tego androida mamy na myśli telefon z tym systemem.

Przykładowy tani, a dosyć dobry telefon z systemem android: http://allegro.pl/lg-gt540-85880

Nie wiem co mogę Ci jeszcze napisać, tak na start. Pytaj o wszystko, czego nie wiesz. Jak nie tu, to pisz na gg.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Jak dla osób które dopiero raczkują w platformie android - bardzo dobry do pogłębiania swoich umiejętności i wiadomości.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

iPhone ? smartfon przygotowany przez Apple Inc., oparty na systemie operacyjnym iOS mający pełnić funkcje telefonu komórkowego, platformy rozrywkowej i komunikatora internetowego. Urządzenie posiada także wbudowaną przeglądarkę internetową Safari Mobile umożliwiającą przeglądanie niektórych zasobów sieciowych.

Zdjęcia:

bialy-iphone-4.jpg

Ile kosztuje?

http://allegro.pl/ap...1910623908.html - Nowy

1294477714-U1.png

Opublikowano

Na androida nie musisz nic wgrywać aby zagrać : ) Darmowe gry pobierasz albo z Marketu albo z internetu (pirackie wersje)

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Kolego, Samsung Galaxy Tab jest nawet dobry do gier i internetu, sam go posiadam, jest niezawodny!

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):