Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Adres Logowania?

Napiecie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie wiadomo teraz do konca . Trzeba miec farta i trafic..

ps radze usunac tego ss albo chociaz ip schowac bo z takim info mozna zrobic duzo niemilych rzeczy;]

Byl update to moze wprowadzili . Usun IP , bo mnie kusi ^^

Taa fajnie że coś zrobicie z jego wewnętrznym ip... Ehehe ale lamki...

Opublikowano

o kurw--a nie zauwarzylem ale to rzeczywiscie wewnetrzne;d nie przyjzalem sie;d

Mozesz smialo zostawic ss;p

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano
26a539b6ee6bb6fam.jpg

Zobaczcie czy dodali jakiś nowy adres logowania .30 (mam 2 silki uruchomione)

Być może coś pozamieniali, 2 razy sie logowałem na 30 i zajęło mi to 15-20 min serwer Persia , najlepiej jak by parę osób podczas logowanie podzieliło się swoim doświadczeniem i napisali by na jaką końcówkę się logowali i ile mniej więcej czasu im to zajęło.

.30 2h logowania i nie wbiłem O_o

Server: Greece

pfff cienias ;P

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano
Być może coś pozamieniali, 2 razy sie logowałem na 30 i zajęło mi to 15-20 min , najlepiej jak by parę osób podczas logowanie podzieliło się swoim doświadczeniem i napisali by na jaką końcówkę się logowali i ile mniej więcej czasu im to zajęło.

.30 2h logowania i nie wbiłem O_o

Server: Greece

Opublikowano
Taa fajnie że coś zrobicie z jego wewnętrznym ip... Ehehe ale lamki...

ale z 2 strony patrzac to admini forum na 99% widza z jakiego ip zostal wyslany post (zewnetrznego) a majac wewnetrzne oraz port przez ktory laczy sie silkroad(otwarty w tym czasie) mozna niezle nakombinowac w jego kompie;d

A co do serwera to na 28 ponad 1h wbijania ale na 29 okolo 30 min i zawsze wbijam(alps)

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano
ale z 2 strony patrzac to admini forum na 99% widza z jakiego ip zostal wyslany post (zewnetrznego) a majac wewnetrzne oraz port przez ktory laczy sie silkroad(otwarty w tym czasie) mozna niezle nakombinowac w jego kompie;d

Nom znają IP zewnętrzne (każdy CMS to ma) :P No ale nie jego tylko serwera który mu rozdziela neta :P Więc najpierw by musiał zrobić włam na serwer :P np. przez port 1433 który jest najlepszy do tego(o ile nie jest zablokowane łączenie przez niego). Potem znać login i hasło usera albo użyć metody brute force która może trwać kilka dni :P Jakby włamał się na serwer to by mógł dopiero wtedy namieszać :P Bo wtedy to już droga łatwa :P No ale nie wierzę, że na tym forum jest ktoś kto na tyle się zna by zrobić włam więc nie ma o co się matrwić:P

Btw. nie znam żadnego sposobu by włamać się na 15779 :P A pozatym nie można użyć portu który jest teraz używany :P A wystarczy clienta odpalić i już blokujesz ten port :P

Opublikowano

ale odpala clienta na losowym porcie czy zawsze na tym samym.. i sam serwer jak jest to moze mu bez problemu neta wylaczyc.. a jak nie ma serwa tylko przez router bez problemu dostaje sie dalej irobi co chce;p

ps juz 2 serwy mialem ze ludzie mieli hasla root(admin) i w pizdziec routerow z haslami admin(admin):D

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Teraz to już lipa z tymi serwerami bo za dużo osób tego używa i się szanse na wbicie zmniejszyły masakryczne.

Ja wbijam na 28,29 serwer po 2-4+ h

Opublikowano

ehhhhh A może jak mam zmienne ip? Na to nie wpadliście? Co do logowania to wbijalem 15 min na .30 i 3 h na .28 (Venus)

Opublikowano

ja wbijam ciogle po 30min :)) wlasnie premka mi sie skonczyla i przez przypadek zamknolem laptopa i sie wyloczyl :D i na 2postacie musialem wbic i wpierw staller wszedl a po 10min normalna wiec niejest tak zle jeszcze

Admin Cienia
Opublikowano
ja wbijam ciogle po 30min :)) wlasnie premka mi sie skonczyla i przez przypadek zamknolem laptopa i sie wyloczyl :D i na 2postacie musialem wbic i wpierw staller wszedl a po 10min normalna wiec niejest tak zle jeszcze

Btw, da się ustawić tak laptopa, każdego że po zamknięciu klapy nic się nie dzieje, możesz zamknąć klapę, włączyć tryb oszczędności a i jak znów podniesiesz klape to all wróci do normy, zaoszczędzi ci to wiele godzin wbijania.

Kliknij LPM na ikonie bateri w trayu, następni wybierz "więcej opcji zasilania", kolejno po lewej stronie będzie lista z opcjami i wybierz tą " Wybierz skutek zamknięcia pokrywy ", i następnie ustaw jak jak, poniżej masz screen.

pokrywa.jpg

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
ehhhhh A może jak mam zmienne ip? Na to nie wpadliście? Co do logowania to wbijalem 15 min na .30 i 3 h na .28 (Venus)

zewnetrzne masz zmienne ale przy kazdym poscie napisane jakie.. pozatym jak ktos ma czas to sprawdzi cale pasmo:p(czyli nikt)

chyba czas zamknac?;p

PostalDude - Iris - 90

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...