Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wielki problem z isro sotfmod

hackier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co sie dzieje ale od jakis 2 tyg gdy wlaczam softa procesor strasznie szaleje 100%.

Wszystko jest pieknie ladnie wchodze przez softa do gry bot all kupuje, jedzie na spota laduje sie a gdy zaczyna atakowac zaczyna dostawac megaa lagow niby gra bo exp leci ale ja praktycznie nie widze jak gra chodzi tylko jednego wielkiego laga. Wczesniej tego problemu nie mialem:( Dodam ze gdy wylaczam softa wsyztko wraca do normy idzie wszystko plynie nic nie laguje tylko takie dziwne zachowanie. Dodam ze nie ejst to raczej wina sprzetu bo jest w miare dobry, a tymbardziej ze jeszcze niedawno moglem na tym kompie odpalac 2-3 silki z tego softa.

Jezeli ktos wie co moglo by byc przyczyna tego dziwnego zachowania bylbym ogromnie wdzieczny

Pozdrawiam

Opublikowano

moze cos z softem...?

jelsi kupiles go gdzies moze napisz do sprzedajacego...?

lub Joymax ustawil takie cos...? tak jak kiedys wysylal virusy??

pozdr

Opublikowano

powiem tak soft jest orginalny od producenta nie chce podawac z jakie www bo chyba wiadomo. Wlasnie juz nie wiem w czym szukac problemu czy to moze wina softu czy tez cos u mnie ;/ a co mnie glowi to fakt ze 2 kolegow uzywa tego samo softa co ja z tych samych plikow bo mamy w 3 to samo i im smiga ok

• Dodaj nową pozycję...